Sök på turistmål.se:
 

Lisas Krog och Butik

 Restauranger, Butiker, Tjänster och service  |   Gullspång, Västra Götalands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Lisa´s krog & Butik!
Familjen har varit verksamma här sedan 2006. Vår målsättning är att vara det genuina valet utefter E20 med rejäl hemlagad mat. Utöver det så strävar vi efter att ha ett bra sortiment i butiken med biltillbehör, kioskvaror, snabbmat. Vi har även en avdelning med hälsoprodukter som ligger oss varmt om hjärtat samt presentartiklar.

Lisa som äger och gett namnet till företaget har lång erfarenhet från Hotell och restaurangbranschen och hamnade av en slump med att driva en vägkrog vilket har varit utmanande men också väldigt lärorikt och roligt. Familjen driver även Kumla Hotell och Restaurang Sjösidan i Kumla.

Restaurangen serverar dagens buffé alla vardagar, här finns alltid soppa och en rejäl salladsbuffé samt 2 varmrätter. Vi tillagar husmanskost från grunden men har även stekmat som exempelvis hamburgertallrik och schnitzel.

I butiken finns ett brett utbud av biltillbehör, en hel del fritidsprodukter, kioskvaror, snabbmat samt hälsoprodukter och annat ”bra att ha”.

Vi erbjuder även uthyrning av olika släp samt service av datorer.

Hör av er till oss om ni har en dator som behöver uppdateras.
Ex: rengöring av bärbara, ominstallation av Windows och diverse andra program, rensning av virus/malware, installation av modem, router, nätverk (även hos kund), försäljning av diverse data-tillbehör som nätverkskablar, usb-minnen, HDMI-kablar m.m.

Välkommen!

Öppettider

Besök vår hemsida för mer information.

Priser

Besök vår hemsida för mer information.

Vägbeskrivning

Besök vår hemsida för mer information.

 

Kategorisering

 

Funktioner