Sök på turistmål.se:
 

Kumla Hotel

 Hotell, Konferensanläggningar, Restauranger  |   Kumla, Örebros län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Kumla Hotel
Strategiskt beläget i Kumla vid järnvägen och är en fullskalig hotell- och konferensverksamhet med bäddar och plats för matgäster.

I vår restaurang eller uteservering kan ni avnjuta en läcker middag eller varför inte prova vår unika pub under pubkvällar.

Hotellet med tillhörande restaurang drivs som familjeföretag, här finns över 35 års erfarenhet av branschen. Vår strävan är att skapa en helhetsupplevelse anpassat efter varje gäst med allt från boende, lunchservering eller fest och kalas. Här finns en familjär stämning mellan medarbetare.

Vi lagar all mat från grunden och strävar efter att alla ska få en fantastisk matupplevelse.

I anslutning till restaurangen finner man vår välfyllda bar och en våning ner finner man vår Pub.

Vi har gratis parkering i direkt anslutning till hotellet samt gratis Wi-Fi till alla gäster.

Vår relaxavdelning med skygym, bubbelbad och bastu på den översta våningen erbjuder en fantastisk utsikt över Kumla.

Kumla Hotel är en utmärkt utgångspunkt för familjer och golfentusiaster eftersom det ligger endast 12 minuter från Kumla Golfbana och 10 minuter från Mosås Golfbana.

Förbered kropp och själ för en aktiv dag med vår läckra frukost. Vi fokuserar starkt på personlig service och önskar dig välkommen till Kumla.

Vill du konferera med företaget, hålla en utbildning eller bara ha en mötesplats utanför kontoret. Vi har en flexibel anläggning som passar både den lilla som den större konferensen. Vi hjälper dig att anordna möten eller evenemang för upp till 40 personer. Konferensrummen är utrustade med trådlöst Internet och LCD-projektor. Vår ambition är att tillsammans med dig skapa förutsättningar för en riktigt lyckad sammankomst.

Vi erbjuder vinprovning, romprovning, whiskyprovning och ölprovning med olika teman. Varför inte i kombination med mat för att utforska hur dryckerna upplevs med olika tillbehör?

Välkommen!

Öppettider

Besök vår hemsida för mer information.

Priser

Besök vår hemsida för mer information.

Vägbeskrivning

Besök vår hemsida för mer information.

 

Kategorisering

 

Funktioner