Sök på turistmål.se:
 

Lergodset B&B

 Bed and Breakfast  |   Ragunda, Jämtlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Lergodset Bed & Breakfast!

Vi som driven Lergodset är familjen Visser. År 2021 tog vi över Lergodset. Vi driver detta vackra B&B och vandrarhem med stort nöje. Gästfrihet, bekvämlighet och en mysig atmosfär hittar du hos oss. Besök vår webbplats, vi svarar gärna på dina frågor och hoppas välkomna dig snart till vackra Hammarstrand.

För en lantlig vistelse i en autentisk lantgård från 1800-talet kan du bo i vår mysiga B&B, ett gammalt trähus från 1879 som förr var en ladugård.

Vi har fem mysiga B&B-rum i gula huset. Du kan koppla av efter en vandringstur eller en tur på skidor.

I det autentiska gula huset ser men flera delar från den ursprungliga ladugården. Den rustika trästilen och glada färger ger en unik svensk upplevelse.

På grundvåningen finns gästköket med fungerande vedspis som går att laga mat på. Om det behövs kan du använda frys, kyl, mikro och flera andra faciliteter. Köket är också en plats för att koppla av och en mötesplats.

Vi erbjuder frukost med produkter från vår egen trädgård och andra biologiska produkter.

Fyra stämningsfulla rum för 2 finns på första våningen. De mysiga rummen delar per 2 rum nyligen renoverad sanitär. I västsidan finns ett stort rum med egen sanitär. Vill du har 2 sängplatser till? Allt är möjligt.

Vill du använda mountainbikes, spark eller njuta av bastun (utom hus)? För våra B&B-gäster är allt gratis!

Den vackra Jämtlandska naturen sitter i vårt hjärta. På sommaren och vintern kan du njuta av den oberörda naturen. Promenera, åka skidor, cykla, springa, det är bara att njuta av allt i Jämtland.

Vår mål är att jobba Ekologisk på Lergodset. Maj 2021 ska vi plantera en stor trädgård, med dessa grönsaker vi kommer skapa måltider utifrån.

Solpanelar ger oss en del av vår ström. Vi städar med miljövänliga produkter och källsorterar soporna och återvinner.

I framtiden ska vi investera i isolation och sparsam energianvändning.

Så kom och besök oss för att njuta av allt i Jämtland, en bra miljö och den vackra naturen, samt en unik övernattning hos oss!

Hoppas vi ses snart!
Chantal & Robin

Öppettider

vi har öppna varje dag

Priser

Vandrarhem från 200 kr per person och natt. Bed and breakfast från 900 kr per natt för två personer inklusive frukost. Se alla priser på vår hemsida.

Vägbeskrivning

Idrottsvägen 2
84431 Hammarstrand
Sverige

 

Kategorisering

 

Funktioner