Sök på turistmål.se:
 

Gunnebo sommarteater

 Teatrar  |   Mölndal, Västra Götalands län

 

Beskrivning

Sommaren 2016 spelas komedin Jobba för två med Claes Malmberg i huvudrollen. Biljetter via Ticnet.

Sedan 2002 är det tradition att spela utomhusteater på Gunnebo Slott och Trädgårdar under juli och augusti. Kent Andersson, Ulla Skoog, Ulf Brunnberg, Claes Månsson och Lasse Brandeby är några av skådespelarna som gästat Gunnebo i uppsättningar som Jeppe på Berget, Skaffa mig en tenor, Ladykillers och Lorden från gränden.

Gunnebo Slott och Trädgårdar är en av Sveriges främsta 1700-talsanläggningar och ligger vackert beläget mellan Stensjön och Rådasjön i Mölndals stad, strax söder om Göteborg.

Gunnebo, som är ett kulturreservat, är ett av Västsveriges mest populära besöksmål. All verksamhet på Gunnebo bedrivs med ekologisk inriktning och det är öppet dagligen året runt.

På Gunnebo finns slottet med guidade visningar, kaffehus och krog med lunch och fika samt en butik med dagsfärskt Gunnebobröd. Här finns även vackra trädgårdar, lantgård, turistbyrå samt en omfattande evenemangsverksamhet.

Öppettider

Mer info på www.gunneboslott.se

Priser

Vänligen boka biljett genom www.ticnet.se

Vägbeskrivning

Skyltat mot Gunnebo slott från E6 (Lackarebäcksmotet) samt R40 västerut (Rådamotet). Parkering vid Björkallén/Runde sten alt. lantgården. Inga bilar får framföras i trädgårdarna.

 

Kategorisering

 

Funktioner