Sök på turistmål.se:
 

Gunnebo slottsteater

 Teatrar  |   Mölndal, Västra Götalands län

 

Beskrivning

Sommaren 2018 spelas komedin Kuta och kör med Allan Svensson i huvudrollen. Biljetter via Ticketmaster.

Sedan 2002 är det tradition att spela utomhusteater på Gunnebo Slott och Trädgårdar under juli och augusti. Ulla Skoog, Claes Malmberg, Jan Malmsjö, Lasse Brandeby och Marianne Mörck är några av skådespelarna som gästat Gunnebo i uppsättningar som Jeppe på Berget, Skaffa mig en tenor, Ladykillers och Charley´s tant.

Gunnebo Slott och Trädgårdar är en av Sveriges främsta 1700-talsanläggningar och ligger vackert beläget mellan Stensjön och Rådasjön i Mölndals stad, strax söder om Göteborg.

Gunnebo, som är ett kulturreservat, är ett av Västsveriges mest populära besöksmål. All verksamhet på Gunnebo bedrivs med ekologisk inriktning och det är öppet dagligen året runt.

På Gunnebo finns slottet med guidade visningar, kaffehus och krog med lunch och fika samt en butik med dagsfärskt Gunnebobröd. Här finns även vackra trädgårdar, lantgård, turistbyrå samt en omfattande evenemangsverksamhet.

Öppettider

Mer info på www.gunneboslott.se

Priser

Vänligen boka biljett genom ticketmaster.se

Vägbeskrivning

Skyltat mot Gunnebo slott från E6 (Lackarebäcksmotet) samt R40 västerut (Rådamotet). Parkering vid Björkallén/Runde sten alt. lantgården. Inga bilar får framföras i trädgårdarna.

 

Kategorisering

 

Funktioner