Sök på turistmål.se:
 

Gunnebo Kaffehus och Krog

 Restauranger  |   Mölndal, Västra Götalands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Ekologisk mat med råvaror hämtade från egna köksträdgårdar. Det är vad man kan njuta av på Gunnebo Kaffehus och Krog, som har öppet dagligen hela året.

Serveringen ligger i köksträdgården vid Gunnebo slott. Gunnebo Kaffehus och Krog är KRAV-certifierat, utvalt bland Sveriges bästa caféer och konditiorier och invalt i Västsvensk Mersmak. Utbudet inspireras av 1700-talet och följer säsongens utbud.

Njut av Dagens Cajsa Warg-lunch eller hembakat kaffebröd. Varje år erbjuds också ett unikt julbord.

Gunnebo Slott och Trädgårdar är en av Sveriges främsta 1700-talsanläggningar och ligger vackert beläget mellan Stensjön och Rådasjön i Mölndals stad, strax söder om Göteborg.

Gunnebo, som är ett kulturreservat, är ett av Västsveriges mest populära besöksmål. All verksamhet på Gunnebo bedrivs med ekologisk inriktning och det är öppet dagligen året runt.

På Gunnebo finns vid sidan av slottet och Gunnebo Kaffehus och Krog också butik, vackra trädgårdar, lantgård, turistbyrå samt en omfattande evenemangsverksamhet med allt från guidade visningar till sommarteater med rikskända skådespelare samt återkommande skörde- och julmarknader.

Öppettider

Januari-maj dagligen kl 11-16
Juni-augusti dagligen kl 11-17
September-november dagligen kl 11-16.
För mer detaljerade tider, se Gunnebos hemsida.
I december serveras endast julfrukost, jullunch och julbord (stängt julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen).

 

Kategorisering

 

Funktioner