Sök på turistmål.se:
 

Stakaberg Konferens & Gårdshotell

 Hotell  |   Halmstad, Hallands län

pris från 990 kr per rum

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Stakaberg ligger ca 1 km från E6 och 9 km norr om Halmstad och erbjuder ett privat och personligt boende i gårdsmiljö. Här finns vackra omgivningar med trivsamma strövområden, samt närhet till stad och kust.

På Stakaberg bor man vilsamt och avspänt antingen i den hemtrevliga Gårdsvillan på gården eller i det ombyggda Stallet. Strax intill finns en charmig stuga för självhushåll - Holms Heagård.

I Gårdsvillan finns två moduler bestående av vardera två sovrum med plats för totalt fyra personer, sällskapsrum med tv och gemensamt badrum med wc/dusch. En stor, härlig trädgård för grillning och avkoppling.

I Stallet finns dubbelrum med egen ingång, eget badrum (WC/dusch), TV och trådlöst Internet, samt uteplats. Ett av rummen är anpassat för gäster med funktionshinder.

Stugan - Holms Heagård - hyrs ut veckovis under sommaren. Övrig tid går den att hyra för minst tre dagar. Där finns fem sängplatser på två plan, fullt utrustat kök, badrum med wc/dusch och tv. En stor öppen trädgård med grillmöjligheter och utemöbler. Se mer information på www.stakaberg.se

Boende på Gårdshotellet:I priset ingår sänglinne och en bäddad säng, handdukar, samt en god frukost, med nybakt bröd och KRAV märkta alternativ. Frukosten serveras i det gamla Fårhuset.

Vi samarbetar med Holms Golfklubb och hjälper gärna till med tidsbokning.

Välkommen att ringa oss på tel. 035 – 380 55

Eller besök vår hemsida www.stakaberg.se

Varmt välkomna till Stakaberg!

Ann-Christine Karlsson och Rolf Andersson

Öppettider

vi har öppet hela året, med undantag för jul- och nyårshelgerna.

Priser

dubbelrum med gem. badrum:fr. 890 kr/natt
dubbelrum med eget badrum: fr. 990 kr/natt
extra säng: 350 kr/natt

Vägbeskrivning

Kör E6 och tag av vid avfart 46. Kör vänster mot Holm. Efter ca 1,5 km tag vänster mot Holm igen. Kör 450 m och ta höger vid vägvisning mot Stakaberg. Ni hittar parkering rakt fram.

GPS-koordinater:

WGS84: LAT N 56 45 00, LONG E 12 50 48

RT 90 : X Koordinat 6295372, Y Koordinat 1319030

 

Kategorisering

 

Funktioner