Sök på turistmål.se:
 

Hycklinge stugby

 Stugor  |   Kinda, Östergötlands län

 

Beskrivning

Timrade stugor i vacker hagmark, 40 km norr om Vimmerby. I stugorna som har tre rum, sovloft samt köksdel finns det sex sängplatser. Det finns el.spis/ugn, kylskåp, frys, mikrovågsugn, TV, öppen spis, toalett och dusch. Gemensamt för stugorna finns tvättstuga och bastu.

Längtar ni efter att få koppla av från en stressig vardag och återfinna lugnet? Kanske vill ni varva ner med en bra bok I handen eller ta en skogspromenad? Äta och dricka gott, umgås med varandra eller sitta still och lyssna på naturen. Då är Hycklinge den perfekta platsen för er!Vi välkomnar er att semestra I detta underbara landskap I gränslandet mellan Småland och Östergötland. Här bjuder vi på en fantastisk natur med såväl höga berg som öppna fält, stora djupa skogar och mysiga hagmarker.
I området finns gott om sjöar som lämpar sig för både bad och fiske.Närheten till Vimmerby (40 km) med Astrid Lindgrens Värld och Västervik (50 km) med dess fina skärgård gör att det är möjligt att göra roliga utflykter. Ett annat bra tips är att bege sig en bit upp I Östergötland till Kolmårdens Djurpark.

Priser

vecka 12-25 3000 kr
vecka 26-34 4000 kr
vecka 35-45 3000 kr

 

Kategorisering

 

Funktioner