Sök på turistmål.se:
 

Stöten i Sälen

 Skidanläggningar  |   Malung-Sälen, Dalarnas län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Stöten i Sälen är en fullserviceanläggning med äkta fjällkänsla, som har allt du önskar för att få en lyckad skidsemester. Hela 30 härliga skidbackar, mysiga restauranger, afterski med liveband, roliga aktiviteter, underbar natur och rena paradiset för barnen.

Att stå i kö är tråkigt
I Stöten slipper du långa tråkiga liftköer. Vilket såklart är bra, för då får hela familjen mer skidåkning för pengarna. Och skidåkning finns det gott om i Stöten. Allt från långa, sköna, gröna barnbackar, till de lite vassare World Cup-klassade backarna. Här finns backar för alla skidåkare.

En alldeles egen personlig tränare
Oavsett om du aldrig stått på ett par skidor förut, eller om du är en avancerad åkare som vill slipa på tekniken, så rekommenderar vi några timmar i skidskolan. Du kan välja mellan att boka din egen personliga tränare eller att gå i gruppskidskola. Stötens skidskola är väldigt populär – förmodligen den bästa på fjället. Skidlärarna ser till så att alla känner sig trygga, utvecklas och har riktigt roligt!

Mer än bara skidåkning
Mitt i Stöten, på Skidtorget, ligger aktivitetshuset Vattufjäll. Ett självklart val för den som har krafter över till bad och bus i äventyrsbadet, eller en hård kamp på bowlingbanan. Här kan du även fixa en ny frisyr hos vår duktiga frisör, eller varför inte koppla av rejält med en behandling på SPA:t? Är man sugen på utomhusaktiviteter med fantastisk natur så är det helt klart hundspann eller skotersafari man ska ge sig iväg på.

Glöm inte att säga hej till Vargy när ni är här. Han är världens snällaste varg och håller i de flesta barnaktiviteterna. Han fixar skidtävlingar, barnens afterski, skattjakt och visar filmer i 3D-salongen. De lite större barnen uppskattar säkerligen den populära BigAirBagen och Stötens Funpark.

Du bor alltid nära backen
I Stöten kan du välja mellan att bo litet, stort, lyxigt eller budget. Dock har allt boende en sak gemensamt, allt ligger nära liftarna. Bilen kan du alltså låta stå vid stugan, så får den också lite semester.

Missa inte att du nu kan åka skidor ända fram till klockan 18.00 varje dag i upplysta backar. Som sagt - i Stöten får du mer skidåkning för pengarna.

Vägbeskrivning

Titta på Stötens hemsida för vägbeskrivning: http://stoten.se/om-stoten/Resa-hit/

 

Kategorisering

 

Funktioner