Sök på turistmål.se:
 

Byxelkroks Golf & Stugor

 Stugor  |   Borgholm, Ölands län

 

Beskrivning

Byxelkroks Golf & Stugor är en omtyckt, modern anläggning som ligger i direkt anslutning till familjevänlig golfbana och på promenadavstånd till havet (Kalmarsund med sina romantiska solnedgångar) på natursköna norra Öland.
Exklusivitet för boendegäst hos Byxelkroks Golf & Stugor är att det ingår fritt golfspel på vår golfbana Storängen för två seniorer och alla juniorer till och med 17 år.
Norra Öland med sina långa härliga sandstränder och känd som Sveriges solsäkraste plats är ett eldorado för sol och bad.
Att besöka närbelägna Byxelkroks hamn är ett måste med alla fina båtar, hyra en cykel, shoppa i hamnbodarna, ta ett glas på någon av restaurangerna och blicka ut över havet, solnedgången och karismatiska siluetten av ön Blå Jungfrun.
Boendeområdet hos Byxelkroks Golf & Stugor är mycket barnvänligt med stora gröna ytor i lummig parkmiljö.
Vi har ett antal toppmoderna fräscha lägenheter och stugor:
Lägenheterna har normalt plats för 2-6 personer. I mangårdsbyggnaden kan lägenheter dessutom sammankopplas till en enhet och ger då plats för upp till 16 personer.
Stugorna har plats för 2-6 personer. Varje stuga har sin egen karaktär.
Alla boendena har uteplats, WC/dusch, TV, Wi-Fi, välutrustade kök med kyl, frys, mickro. I de större boendena även diskmaskin.
I anslutning till boendena finns pittoresk krog/café med öl- och vinrättigheter. Under högsäsong beställer du dina morgonfrallor direkt hos vår krögare.
Välkomna!

Öppettider

April-oktober

Priser

Veckopriser:
Normalsäsong, 3250-5300 kr
Högsäsong vecka 27-32, 4950-7150 kr

Vägbeskrivning

Rättaregården, Enerum, Norra Öland
GPS: 57.310726 / 16.995506

 

Kategorisering

 

Funktioner