Sök på turistmål.se:
 

Biskops Arnö kurs, konferens och vandrarhem

Biskops Arnö kurs, konferens och vandrarhem

 Konferensanläggningar  |   Håbo, Uppsalas län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Biskops-Arnö är en ö i Mälaren med rester av en biskopsborg från 1200-talet. Strövstigar, egen badplats och månghundraåriga ekar välkomnar varje besökare.
Det gamla odlingslandskapet berättar öns historia liksom det statliga byggnadsminnet som omfattar hus från medeltid och 1600-1700-talen. De gotiska valven från tidigt 1300-tal är ett måste att besöka vid övernattning på Biskops-Arnö.

Här finns stora barnvänliga grönytor. Förutom att ströva i den vackra naturen kan man spela kubb, brännboll och utomhusschack, besöka örtagården, basta i den vedeldade bastun eller gå en historisk guidning. Vi har ett sommarcafé som är öppet varje dag mellan

Sommarcaféet på Biskops-Arnö
Öppet under sommarmånaderna

Under sommarmånaderna går kanoter och cyklar att hyra. Vi har två stationära grillplatser, en högt belägen på fästningsberget och en vid badbryggan på andra sidan ön.

Det finns mycket att besöka i omgivningarna. Bl. a. är det nära till Skokloster slott, Sjö slott, Ekolsund, Enköpings parker, Hjälstavikens naturreservat, Åbergs museum och flera golfbanor.

Öppettider

SVIF Vandrarhem öppet 31/5 till den 14/8

Biskops Bed & Breakfast öppet året runt.

Priser

SVIF Vandrarhem är öppet från 250 kr/natt

Biskops Bed & Breakfast.
Enkelrum: 680:- Dubbelrum: 960:-

Vägbeskrivning

http://www.biskopsarno.se/kontakt/vagbeskrivning.html

 

Kategorisering

 

Funktioner