Sök på turistmål.se:
 

High Chaparral

 Nöjen och nöjesfält, Upplevelser  |   Gnosjö, Jönköpings län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Bli en del av äventyret!

High Chaparral är en nöjespark olik alla andra. Ett besök här är en upplevelse för alla sinnen som du sent kommer att glömma. När du stiger in genom portarna till High Chaparral, lämnar du verkligheten (som du känner till den) för en stund.
Här sveps du med i ett äventyr med banditer och tappra cowboys, shower, spännande upplevelser, busiga upptåg och lärorika aktiviteter.

På High Chaparral får hela familjen uppleva det riktiga Vilda Västern, så som det en gång var i mitten av 1800-talets Amerika. Du får träffa alla de olika karaktärerna som levde i Vilda Västern: cowboys, banditer, sheriffer, mexikaner, indianer och så High Chaparrals egna hjältar Lucky Luke och Zorro. Någonstans i krokarna smyger också de klantiga bröderna Dalton omkring som inte alltför sällan fångas in av de minsta besökarna. I Old Mexico håller legenden Zorro till där han duellerar med sin värja, överlistar skurkar och utför hisnande stunts.

På High Chaparral finns aktiviteter för hela familjen, oavsett om du söker spänning på hög nivå eller bara vill njuta av att vara tillsammans med nära och kära.

Välkommen till Vilda Västern!

Öppettider

30 maj-16 augusti samt 21-23 och 28-30 augusti. Öppet kl. 10-18 varje dag.

Priser

Besök vår hemsida för mer information: www.highchaparral.se

Vägbeskrivning

Från Göteborg:
Väg 40 till Borås. I Borås, väg 27 mot Växjö. Sväng av vid Bredaryd mot Hillerstorp.

Från Stockholm:
E4 till Skillingaryd. Sväng av vid Statoil mot Hillerstorp och Bredaryd. Vid rondellen vid Hillerstorp, kör mot Bredaryd ca: 7-8 km. Skylt till vänster ´High Chaparral´.

Från Malmö:
Väg E4 till Värnamo. Sväng av vid McDonald´s. Kör Väg 27 till Bredaryd. Vid rondellen, kör mot Hillerstorp och Skillingaryd (mot Borås)

Från Varberg:
Väg 153 till Bredaryd. Sväng mot Hillerstorp och Skillingaryd

Från Halmstad:
Väg 26 till Smålandsstenar. Ta väg 153 mot Värnamo. I Bredaryd, sväng mot Hillerstorp och Skillingaryd.

 

Kategorisering

 

Funktioner