Sök på turistmål.se:
 

Låsta Hotell / Rum & Frukost

 Hotell  |   Strängnäs, Södermanlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Låsta Rum & Frukost
Välkommen till ett idylliskt boende på Låsta Säteri eller Drottning Kristinas (1626 - 1689) jaktslott som det också kallas. Gården har gamla anor (boplats sedan 300-talet eKr och nuvarande huvudbyggnad dateras till första halvan på 1600-talet) och är omgiven av vacker natur med skog, hagar och åkrar inpå knuten.

Vi har 13 st rejäla rum för 1-6 personer/rum, samtliga inrymda i en fd ladugård. Varje rum har hotellstandard med egen wc, dusch och tv. Det finns två välutrustade kök som gästerna disponerar men man kan också låta sig serveras av den generösa frukostbuffen med bl.a.: bröd, hemgjorda marmelader, ost, skinka, korvar och färska ägg från gårdens egna frigående höns samt juice, fil och youghurt.

Utanför köksdörren finns en uteplats med grillmöjligheter och jacuzzin håller ca 37 grader året runt. På gården finns även hästar, får, höns och katter.

Tack vara den stora öppna ytan som omgärdas av rummen lämpar sig Låsta perfekt för klassträff, släktträff eller kompisgänget som träffas för att umgås.

Låsta Säteri ligger mellan Strängnäs (6 km) och Mariefred (15 km) och endast knappa timmen från Stockholm.

Enklast är att komma till oss med bil, men det går också att åka med kollektivtrafik. Det finns en busshållplats ca 200 meter från ytterdörren på Rum & Frukost och där stannar länstrafikens (Sörmlands län) buss nr 303 som går mellan Strängnäs och Stallarholmen (går även att fortsätta till Mariefred och Läggesta). Tåg finns i Strängnäs och Läggesta.

Öppettider

Vi har öppet året runt.
Incheckning från kl 15 och utcheckning senast kl 11. Andra tider efter överenskommelse.

Priser

Vi erbjuder en blandning mellan vandrarhem, Rum & Frukost och hotell. Samtliga rum har hotellstandard men det går att ta med egna lakan och/eller egen frukost för ett billigare boende.
Prisexempel:
Enkelrum vandrarhem: 650 kr/natt. OBS. Städning ingår.
Enkelrum hotell: 890 kr första natten och sedan 740 kr.
Dubbelrum vandrarhem: 850 kr/natt
Dubbelrum hotell: 1 330 kr första natten och därefter 1 030 kr.
Kontakta oss för fler prisuppgifter eller se vår hemsida.

Vägbeskrivning

Låsta Säteri ligger 6 km öster om Strängnäs mot Stockholm, mellan Malmby och Stallarholmen. I Malmby svänger man mot Stallarholmen och sedan ligger gården på vänster sida efter 1,5 km. Kontakta oss så skickar vi detaljerad vägbeskrivning.

 

Kategorisering

 

Funktioner