Sök på turistmål.se:
 

Tånga Camping, Vandrarhem , Evenemangcenter SVIF

Tånga Camping, Vandrarhem , Evenemangcenter SVIF

 Vandrarhem  |   Vårgårda, Västra Götalands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

På Tånga finns både camping och vandrarhem på bekvämt promenad avstånd till våra lokaler och grönytor. Vår camping har 71 ordinarie platser med el och vid större evenemang kan vi använda talldungen till extra camping för att få ytterligare 4500 m2 campingplats. Våra vandrarhem bär alla på militära namn efter den tid då Tånga Hed var militärens övningsfält.

Här finns det 182 bäddar fördelade på 7 hus. I 6 av husen är det tillåtet att ta med husdjur. I varje vandrarhem finns ett gemensamt kök. Det finns också TV-rum, dusch och toalett.

Vi är bäst på evenemang!

Vår anläggning ligger i Vårgårda, Västergötland, och här finns mer än 30 000 m2 aktivitetsyta. Det är enkelt att komma till oss med bil eller tåg, tåget stannar ca 1 km från vår anläggning. Här finner du prisvärt boende, många olika lokaler och gräsytor. På vår anläggning kan du lägga större och mindre arrangemang eller helt enkelt bara komma och bo.

Vi brukar säga att vi inte är någon vanlig camping. Vi är mer av en arrangemangsanläggning. Det beror på att de flesta som kommer och besöker oss ska hit på något arrangemang.


Kom och bo hos oss i Serganten, Fänriken, Löjtnanten, Kaptenen, Majoren, Översten eller Mässen. Det finns 2-bäddsrum, 4-bäddsrum och 6-bäddsrum.
Du kan naturligtvis boka ett rum för en person och behöver inte dela det med någon annan. Rummen är möblerade med våningssäng samt bord och stolar.
I våra vandrarhem är det gemensamt kök, tv/matrum samt toalett och dusch.

Besök vår hemsida för mer information

Öppettider

Se hemsida för mer information

Priser

Se hemsida för aktuella priser

 

Kategorisering

 

Funktioner