Sök på turistmål.se:
 

Partille Vandrarhem, Partille Ställplats

Partille Vandrarhem, Partille Ställplats

 Ställplatser, Vandrarhem  |   Partille, Västra Götalands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkomna till Partille Vandrarhem Bed & Breakfast och Partille Ställplats!

Nyrenoverat sedan 2016!

Vi finns i lugna, gröna omgivningar 13 km från centrala Göteborg. Buss 503 och 513 går minst varje halvtimma i båda riktingar. Hållplatsen heter Åstebo. Avstånd till Göteborg Landvetters flygplats 13 km, max 15 min med bil.

Vi erbjuder ett enkelt, men fräscht och rökfritt boende i 2-5 bäddsrum. Enkelheten skapar trivsel och våra två gästkök blir en naturlig träffpunkt hos oss. Vi hyr endast ut rum, ej bäddar, så okända gäster delar aldrig rum hos oss. Det finns täcke och kudde på rummen och vi ser helst att du tar med egna lakan/påslakan och inte sovsäck.Sovsäck går bra med ett underlakan till (kan hyras). WC och duschar i korridorerna.


Vi har tvättstuga samt strykjärn till utlåning, sällskapsrum med TV och böcker samt spel. Terass med grillar, fotbollar,krocket etc. Fri parkering, fri Wi-fi. Fem minuters promenad till Kåsjöns badplats. Elbelysta motionsspår samt Bohusleden och Vildmarksleden bakom knuten. Tre idrottshallar i närheten. Vi anordnar träningsläger för alla idrottsgrupper!
Till Partille Centrum med Nya Partille Arena och Allum Köpcentrum är det 4 km.

Nytt sedan renoveringen är vår Ställplats.

Partille Ställplats är dygnet runt-öppen med självbetjäning. Du checkar in samt betalar i en automat vid infarten till området. Partille Ställplats erbjuder även förbokning genom online bokning på vår hemsida partillestallplats.se .

Företag och privatkunder kan dessutom boka längre perioder i vår reception på telefon eller mail i förväg – kontaktuppgifter nedan.
Partille Ställplats är en året runt anläggning och har 23 platser som alla tar husbilar och husvagnar.
Våra priser gäller både husbilar och husvagnar.
Husbilarna och själva husvagnen kan vara upp till 10 meter. Bilen till husvagnen parkeras parallellt med husvagnen och räknas inte in i längden (plats för förtält saknas).

I våra priser ingår alltid plats för husbil/husvagn bakom säkerhetsbom, fri WiFi på hela området, eluttag 16 A, möjlighet att tömma fasta och lösa tankar, miljöstation, påfyllning av färskvatten, servicehus med toaletter och duschar.


Dygnsavgift räknas från 12.00 – 12.00 nästkommande dag. Minsta avgift 1 dygn.



Vår ambition är att ge Er en personlig service!

Välkomna till oss önskar Marie & Alexandra med familjer och personal

Öppettider

Se hemsida för mer information

Priser

Se hemsida för prisuppgifter

 

Kategorisering

 

Funktioner