Sök på turistmål.se:
 

Sahlins Struts

 Gårdsbutiker  |   Borlänge, Dalarnas län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Sahlins struts, beläget 6 kilometer från Borlänge Centrum bjuder på det perfekta utflyktsmålet i sommar, för stor som liten. På gården finns hundratals av de fascinerande fåglarna och som besökare kan man göra allt från att titta på de söta kycklingarna och leka i lekparken till att mata de fullvuxna djuren. För 50 kr får du en säsongsknapp som ger dig tillträde till strutsparken under hela sommaren.

När magen börjar kurra finns det något på menyn för alla, stor som liten, vegetarianer, allergiker och älskare av strutsdelikatesser. Till efterrätt rekommenderar vi vår hemmagjorda strutsäggsglass, testa någon, eller alla, av våra goda menyer.
Restaurangen har fullständiga rättigheter. Där kan du smaka alla ölsorter som tillverkas i vårt bryggeri - Sahlins Brygghus.
Glöm heller inte att kika in i vår gårdsbutik som är fylld med hudvårdsprodukter,populära dammvippor och strutsdelikatesser.

Varmt välkomna ut till oss där nutidens levande dinosaurier bor!

Öppettider

Våra öppettider varierar med säsong. Kika in vår hemsida för aktuella öppettider: www.sahlinsstruts.se

Priser

Att besöka restaurangen, puben, caféet och gårdsbutiken är gratis för alla. För leklandet, guidade turer och närkontakt med strutsarna tas en inträdesavgift på 50 kronor för vuxna och barn över fyra år. Det är ett engångsbelopp. Biljetten, en metallknapp man bär på sig och kan spara, gäller för hela säsongen.
En guidad tur kostar 85 kronor.

Vägbeskrivning

Sahlins Struts
Sveden 1
78192
Sverige
0243-233137
Gps koder : Latitud 60.455 & longitud 15.495

 

Kategorisering

 

Funktioner