Sök på turistmål.se:
 

Genuin Thai Svensk Massage

 Hälsa och skönhet  |   Borås, Västra Götalands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Vår ide är att driva en massagesalong i Borås som erbjuder både thaimassage och klassisk svensk massage. Våra mål är att ha en nära relation till våra kunder, att hålla priserna på en vettig nivå och att du som kund ska kunna leva ett aktivt liv utan smärta.

Vi innehar trygghetsförsäkring vilket innebär att ni är fullt försäkrade när ni kommer till oss.

Thaimassage

Finns i många olika stilar och vi använder en stil som är anpassad för befolkningen här i väst. Thaimassage är ursprungligen en gammal läkemetod som användes av munkarna i Thailand för att läka och förebygga sjukdomar. Utföraren använder det mesta av sin egna kropp när denna med tryck, töjning och massage löser upp de triggerpunkter som skapar smärta, trötthet och obalans. De närmaste dagarna efter behandlingen kan du känna en ordentlig träningsvärk.

Djupgående Massage

Går in på djupet och även in under musklen för att verkligen stimulera hela muskelbunten. Här använder vi oss också av triggerpunkt tekniken, vilket innebär att vi trycker eller stryker bestämt över dina triggerpunkter för att få in nytt syre till de motoriska nerver som strypt sig själva. Efter en Djupgående behandling kan du känna en ordentlig träningsvärk, den lägger sig normalt efter några dagarna.

Klassisk Massage

Får i gång din blodcirkulation och mjukar upp din muskulatur. Ditt lymfsystem stimuleras som via körtlar gör sig av med de slaggprodukter du har samlat på dig via mat luft och dricka. även hormonet Oxytocin som verkar lugnande ökar och ger dig en skön avslappnande känsla efteråt. Denna massagestil passar dig som är stressad och känner att du är trött, stel i kroppen.

Välkommen att kontakta oss!

Priser

Besök vår hemsida för mer information

 

Kategorisering

 

Funktioner