Sök på turistmål.se:
 

Flatö Kajakcenter

 Kanot och kajak  |   Lysekil, Västra Götalands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Flatö Kajakcenter

Flatö Kajakcenter ligger alldeles intill Lilla Ström mellan Malö och Flatön, strax norr om Ellös/Orust. Här finns paddelvatten för alla. En tur runt Bassholmen eller längs Skaftölandets lummiga bokskogar är idealisk för nybörjaren. Vi lär dig allt du behöver kunna för att bli vän med vågorna och vinden.

Äntligen har västkustens Flatö kajak hittat till Rätt vik :)

Vi finns vid alldeles intill Siljan Strand café. Vi hyr ut enmanskajaker, fiskekajaker trampbåtar och flytringar. Tänk att du kan förflytta dig mellan olika sjöar som du vill, bara ta kajaken på taket. Du har takräcket, vi kajakhållarna. Eller en go kvälls- eller fisketur i Hosjön till bra pris.

Hela familjens semester eller du ensam i vacker Dalamiljö. Ena dagen i storslagna Siljan och nästa i en mysig liten sjö där storgäddan lurar i vassen eller så njuter du bara av de vackra växt- och djurlivet från sjöhållet. Kajaken ger dej en härlig känsla att vara ett med vattnet. Samtidigt som du njuter och mediterar så får du dagens motion genom att du med din egen kraft tar dig fram i kajaken.

I flytringen kan du lätt fiska med t.ex. fluga eller bara njuta sol, vind och vatten till sjöss.

Gratis provpaddling efter överenskommelse.

Här i Rätt vik kan du hyra Fiskekajaken Tarpon 140, Laser samt Rainbow Oasis enmans – och tvåmanskajaker. Priserna är samma priser som på Flatö kajak, se under uthyrning. Skillnaden är bara att de ingår kajakhållare så man kan ta med sej kajaken på biltaket ( ni får lov att ha eget takräcket).

Vill du köpa kajak så passa på när vi säljer ut årets uthyrningskajaker i slutet av september.

Är det varmt så kom ihåg kepsen, solkrämen och vatten!

Välkommen till oss!

Priser

Besök vår hemsida för mer information

 

Kategorisering

 

Funktioner