Sök på turistmål.se:
 

Rosersbergs Slott

 Konferensanläggningar, Hotell  |   Sigtuna, Stockholms län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Kungligt! Modernt! Ett konferensslott i tiden!

Här är fokus viktigt. Lugn, ro, vackra miljöer och en upplevelse, både vad gäller servicen vi ger och maten som serveras.
Med samlingsplatser för upp till 100 personer och mindre grupprum hittar vi er plats. Naturligtvis hjälper vi er att skräddarsy er konferens, att hitta något trevligt och extra för just er. Avkopplande eller uppiggande.


Bo på Slottshotellet

Konferens eller fest? Välkommen att ta in på Rosersbergs Slottshotell. Olika rumstyper för olika tillfällen, alla varmt ombonade i tidstypisk inredning. Välj själva hur ni vill bo.


Bal på slottet?

Håll din/er speciella dag på ett Kungligt Slott, här erbjuds unika miljöer och fantastisk atmosfär för festlig stämning.

Det fina franska köket togs i början av 1800- talet till Rosersberg av Karl XIV Johan Bernadotte hans drottning Desideria. Rosersberg var ett lust och sommarslott där stort fokus låg på maten.
Råvaror som det inte gick att få tag på i Sverige sändes till slottet från Frankrike och kockar från de bästa krogarna i Paris skickades upp till kungen och drottningen.
Det finns många historier och recept från den tiden, ingen red hungrig från en tillställning på Rosersberg…

Vi har slagit upp dörrarna till vårt nybyggda gym med utrustning och maskiner från Master Training!

Gymmet finns öppet och tillgängligt för alla våra logigäster, bor du inte i Källarbacken, kontakta receptionen för nyckel.

Glöm inte bort att uppleva slottsmuseet, öppettider finner ni på vår hemsida.

Välkommen till en otrolig vistelse

Priser

Besök vår hemsida för mer information

 

Kategorisering

 

Funktioner