Sök på turistmål.se:
 

Magnolia

 Upplevelser  |   Essunga, Västra Götalands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till oss på Magnolia — detta är landet. Utkanten av Varaslätten, en vanlig liten bondgård där det förr i tiden fanns hästar, kor, några grisar och hönor och givetvis några katter. Lantbrukarfamiljen fyllde ladan med hö, rännet med halm. På logen stod tröskverket och spannmålet lagrades på loftet i uthuset.

Vi har behållit ladans ursprungliga och mysiga atmosfär, men det är inte längre någon liten bondgård trots att vi har en del djur.

På Magnolia kan man slappna av, äta gott, njuta av omgivningen och ha det riktigt skönt!

Sommartid är det främst trädgården, restaurangen och olika spännande kurser som drar. Vintertid lockar såväl julmarknad som julbuffé långväga besökare. Vi har olika avslappnande promenadslingor där du kan njuta i olika miljöer, i trädgården, skogen eller i stallet hos våra djur. Gå en tipspromenad om du vill, vi har dragningar varje månad.

I restaurangen äter du vår populära buffé från kl. 12.00 - 15.00. Maten är tillagad med mycket kärlek och passar alla: vegetariskt, laktos- och glutenfritt finns alltid på menyn. Årets nyhet: självservering av mjukglass och våfflor efter maten. Redan kl. 11.00 öppnar cafét med vårt stora utbud av hembakade kakor, pajer och generösa smörgåsar.

Efter maten kan du slappna av i en hängmatta eller ta en skön behandling i en av massagestolarna i relaxavdelningen. Bläddra i en bok i biblioteket, se utställningen om områdets fantastiska historia eller ta en sväng i butiken med ett rikligt och ständigt varierande utbud. Stora som små har fri tillgång till datorer, TV-spel och leksaker i datorrum och lekavdelning.

Öppettider

Öppettider 2016:
Öppet klockan 12-17 utom marknadsdagarna i maj, juni, juli och augusti då vi öppnar klockan 11.

April
Premiäröppnar lördagen 2 april.
Öppet lördagar och söndagar i april med fritt inträde.

Maj
Öppet onsdag till söndag i maj (stängt måndagar och tisdagar).

Juni
Öppet lördagar och söndagar i juni.
Stängt midsommarhelgen.
Öppet onsdag 29:e och torsdag 30:e juni.

Juli – Augusti – 18 september
Öppet onsdag till söndag juli – 18 september (stängt måndagar och tisdagar).

Vinterhalvåret stängt

Vägbeskrivning

Magnolia Café & Trädgård
Malma Bredöl 115
465 91 Nossebro

 

Kategorisering

 

Funktioner