Sök på turistmål.se:
 

Information

Vad är det egentligen som gör Caravan Club of Sweden Norrvikens Camping så speciellt? På denna sidan kan du läsa andra besökares rekommendationer samt skriva om dina egna positiva upplevelser.

Rekommendationer (11 st)

Jill Petersson, 2022-09-18 21:50

Hej,
Jag vill ge både RIS & ROS.
Jag har varit medlem i CC sedan 2020.
Jag har inte bokat någon caming hos CC tidgare men deltagit på en träff i Kristinehamn. Denna var mycket trevlig.
Något som var positivt på Norrvikens camping var att alla serviceutrymmerna var rena och snygga.

Tidgare i veckan ringde jag till Norrvikens camping. Jag pratade då med en kvinna, denna person var väldigt trevlig, tillmötesgående och hjälsam.
Jag uppgav mitt medlemsnummer och mitt telefonnummer när jag bokade 2 platser för husbil brevid varandra. Jag informerade henne sen att min vän i från Skåne skulle komma några timmar innan mig. Jag gav hans namn så det inte skulle uppstå några missförstånd.

Min vän kom till Norrvikens camping innan dom skulle stänga kl.13. Camping skulle sen öppna receptionen kl.16 igen.

Han checkade in, fick sitt bomkort. Kvinnan gick sedan med för att visa honom platserna som jag hade bokat några dagar innan. Kvinnan visade honom vart vi bägge skulle stå samt hur elstolparna fungerade för oss båda två.

Jag anlände sen när kl.var ca 14.30 och receptionen var stängd. Min vän kom och öppnade bommen med sitt bomkort och släppte in mig. Jag följde sen efter honom med husbilen och han visade vart jag skulle stå. Jag backade in husbilen på anvisad plats. När jag sen höll på att backa kommer det en äldre man i cyklande rask rakt och ifrågasatte vem som släppt in mig? Min vän svarade att han hade gjort detta. Enl mannen får man inte göra detta. Jag sa att kvinnan i receptionen har alla mina uppgifter samt att kvinnan hade även visat min vän vart jag skulle stå. Den äldre mannen stod kvar och tittade på när jag skulle köra upp på nivåklossarna. När jag var klar sa den äldre mannen till mig. Det har du gjort tidigare... sen i nästa mening ifrågasatte han om jag hade ordentliga elkablar...
Den äldre mannen sa också att han hade ansvaret för campingen... Jag sa till honom att så fort klockan närmar sig 16 kommer jag att gå bort till receptionen och checka in och betala för min vistelse. Han sa då: M/kvinnan i receptionen har ibland sina egna regler...
Men sen sa han att han kände sig trygg med att jag skulle gå till receptionen då kvinnan skulle öppna kl.16

Klockan gick, hon var ungefär 15.30, när jag och min vän stod utanför min husbil kommer det en äldre kvinna cyklades och stannar framför min husbil. Hon hoppar av cykeln och frågar barskt och otrevligt: Vem har släppt in henne? Hon pekade då på mig. Min vän svarde: Det har jag gjort. M/ Kvinnan säger barskt, vi gör inte på detta viset.
Hon pekar på mig och säger otrevligt och i en barsk ton: Du skulle stannat kvar utanför campingen tills vi öppnade. Min vän försöker förklara varför han trodde att det var okej att släppa in mig. M/kvinnan är på väg att hoppa på cykeln igen men innan hon trampar iväg säger hon igen. Det finnns regler och vi gör inte på detta viset...

Jag och min vän känner oss inte välkomna och känner inte obehag i från både den äldre mannen samt M/kvinnan. Jag säger till min vän att det inte känns bra och vi övervägde att inte stanna kvar på campingen. Min vän hade tyvärr redan betalat för vistelsen och vi visste inte om campingen gjorde någon kreditering, så vi besöt oss ändå för att stanna.

Vi går sen tillsammans bort till receptionen. Vi möts då av M/kvinnan. Hon checkar in mig och tar betalt. Jag påpekar då att jag tyckte att det var ett mycket otrevligt bemötande ifrån henne. Jag säger också till henne att hon kunde varit mkt trevligare även om min vän släppt in mig. Hon ber om ursäkt... säger också, då vänder vi blad. Jag tar emot hennes ursäkt men både jag och min vän känner obehag och känner oss inte direkt välkomna.

Under våran vistelse från torsdag till söndag på CC Norrvikens camping får vi kontakt med en av säsongsgästerna. Det han berättar för oss så är, tydligen är det många gäster känner sig bevakade och är ´oroliga´ ifall dom ev. skulle göra något utanför regelboken... Vilket sen i sin tur medgör en otrevlig tillsägelse.

Sen inte nog med detta...
När vi skulle checka ut står det en bil/husvagn parkerad utanför receptionen som också skulle checka ut.

Min vän som kör först ställer sig på andra sidan av planen vid receptionen, jag ställer mig tätt bakom honom. Jag hinner knappt gå ur husbilen, då samme man som tidigare ifrågasatt hur jag kom in på campingen. Han säger då till mig att jag blockerar utfarten vid bommen. Jag förklarar att vi ska checka ut och kommer kommer att flytta oss så snart vi är utcheckade. Han skakar på huvudet och mumlar igen att jag blockerar utfarten till campingen.

Jag och min vän kommer INTE att besöka denna campingen eller andra CC campingplatser. Detta var första och sista gången jag besöker en CC- camping.
Jag kommer inte heller fortsätta mitt medlemskap i @caravanclub.
Att bli så illa bemött samt att det var en tråkig och låg stämning på campingen.

Något som borde vara en praxis är att alla som arbetar på CC campingplatser borde gå en kurs i kundrelationer samt en charmkurs.

Mvh
Jill Petersson
En mkt besviken clubmedlem

Lena, 2021-12-01 15:42

Besökte campingen för ett tag sedan. Med några vänner och det var riktigt härligt. Rekommenderar detta starkt.

Mats, 2021-06-02 08:24

Besökte den här campingen för något år sedan med några vänner. Det var helt underbart ställe.

Eva, 2019-10-08 10:32

Var här och campade med familjen och ja det var riktigt trevlig camping och en härlig miljö!

Monika, 2019-09-24 13:58

Besökte denna camping I Somras och jag blev inte Missnöjd riktigt bra och en väldigt härlig miljö. Och Riktigt bra service.

Sofia, 2019-08-27 13:37

Campingen var riktigt trevlig. Bra service och väldigt rent och fräscht

Tobias, 2019-07-03 10:44

Bästa campingen. Super mysigt att bo här.

Agnes, 2018-10-02 10:38

Röstar på er till årets turistmål. riktigt bra camping.

Joel, 2018-09-13 11:02

Perfekt camping.För hela familjen

Hugo, 2017-11-09 15:05

Jätte fin camping.

Licette & Pelle, 2012-09-28 18:24

Läget är fantastiskt med utsikt över havet! Positivt med fina toaletter och duschutrymmen. Campingen ligger nära Norrvikens trädgårdar samt Båstad. Fina vägar att åka utmed!

 

Rekommendera turistmålet

Ditt namn:

Din e-post:  (visas ej)

Din rekommendation:

Jag godkänner tjänstens villkor (öppnas i nytt fönster)