Sök på turistmål.se:
 

Information

Vad är det egentligen som gör Wild Nordic så speciellt? På denna sidan kan du läsa andra besökares rekommendationer samt skriva om dina egna positiva upplevelser.

Rekommendationer (21 st)

Simon, 2021-01-15 15:10

Wow vilken härlig upplevelse! Besökte detta med familjen för något år sedan! Och det var riktigt mysigt, En härlig miljö och riktigt trevlig service får man alltid här!

Klara, 2021-01-11 16:17

Besökte detta för ett tag sedan med familjen och här får man en riktigt härlig upplevelse
Här kan man verkligen njuta av naturen!.

Patrik, 2020-12-07 11:09

Var här med familjen förra sommaren. Och här får man verkligen upplevelse och en underbar miljö!
Rekommenderas starkt att uppleva detta igen!

Tobias, 2020-09-24 15:14

Riktigt trevlig och spännande upplevelse. Måste besökas igen!

Göran, 2020-03-05 14:34

Här får man verkligen en härlig naturupplevelse rekommenderar detta varmt!

Rickard, 2020-01-07 08:09

Wow vilket fantastiskt härligt ställe att besöka med familjen. Kan varmt rekommendera detta att besöka igen.

Lena Moren, 2019-11-19 07:23

Hela familjen med vuxna barn och sambos var på lavskriketur. Lavskrikorna kom fram på en gång då vi kom till matningsplatsen och falukorven lades ut. Vi fick se både dem och tofsmes, talltita och nötvecka på nära håll. Fäglarna var orädda och mycket vackra i höstrusket. Vi hann också plocka lite trattkanatareller. På natten hade mården varit vid matplatsen, men den såg vi enbart på bild,

Daniel Rosengren, 2019-09-18 15:09

Jag bjöd med mina föräldrar på björnskådning som 70-årspresent. Det blev otroligt lyckat och uppskattat och är definitivt den present de pratar mest om och visar alla.
Väl ute i den mysiga stugan blev vi underhållna av småfåglar, hackspettar, nötskrikor, ekorrar och en räv i väntan på huvudattraktionen. Spänningen när vi plötsligt fick syn på något stort och mörkt som närmade sig mellan träden var enorm. En björnhanne kom fram och visade upp sig otroligt fint och var vid några tillfällen bara några meter utanför stugan.
Efter att ha sovit under de mörka timmarna var vi uppe i gryningen och fick se två björnar som lekfullt jagade varandra utanför. Vilken upplevelse! Ett absolut minne för livet. Tack Wild Nordic!

Alex, 2019-08-26 15:09

Wild Nordic är vad det är. Jag och min flickvän är från Sverige och var där en natt. En liten stuga mitt i skogen med fönster och små öppningar för kameror. Kikare, filtar och en liten toalett var bekväma och mycket trevliga. Att vara i naturen på detta sätt är fantastiskt. Att se vilda djur bara några meter bort är så coolt. Att se björn är så häftigt. Det enda ljudet är vinden, så det är nästan som en Zeen-retreat, perfekt för meditation. Det finns täckning men jag rekommenderar att omfamna ögonblicket utan telefonen. Tack för denna fantastiska möjlighet att träffa vilda i Norden!

Lena Granström, 2019-08-08 11:34

Jag har drömt sedan jag var barn om att få se en björn. Överraskades på min 70-årsdag med presentkort på björnskådning, som jag gjorde den 3-4/8 tillsammans med min dotter och mitt 11-åriga barnbarn. Vi var tre generationer björnskådare och det var en riktigt häftig upplevelse. Vi fick ett mycket varmt mottagande av Sara Wennerqvist med gott och matigt fika med information innan vi installerades i det fina gömslet. Vi hade oerhörd tur och fick se 8 björnar varav en björnhona med två årsungar förutom en massa fåglar bl.a. ormvråk samt ekorrar. En underbar och fantastisk upplevelse som avslutades med en magnifik frukost.
Rekommenderas varmt!

Stefan Wiborgh, 2019-08-01 09:56

Det är inte bara en björnupplevelse att sitta i Saras gömsle. Det är en helhetsupplevelse. Allt ifrån ett varmt och intresserat välkomnande, god smörgås och frukost, till en fin koja med väldigt rena fönster ut mot en spännande natur på nära håll.
För mig som gillar foto finns det många fotogluggar att stoppa ut mina objektiv i. Och denna gång fick jag se en riktigt fin stor björn. Kul!
Samtidigt blev det ett trevligt tillfälle att sitta tillsammans med min bror med son. Det blir inte så ofta vi träffas.

Mattias Bovin, 2019-06-09 12:00

Har besökt Wild Nordic vid tre tillfällen och det är alltid lika trevligt, fascinerande och förväntansfullt. Rekommenderas varmt! Jag har skrivit ett par utförliga recensioner på min hemsida. Läs här:
+ https://www.mattiasbovinphotography.se/l/recension-bjornskadning-hos-wild-nordic/
+ https://www.mattiasbovinphotography.se/l/faltrapport-tva-februaridagar-hos-wild-nordic/
+ https://www.mattiasbovinphotography.se/l/recension-ornskadning-hos-wild-nordic/

Vänligen
Mattias

Marcus, 2019-05-26 12:17

Besökte gömslet 19/5-20/5, 4 olika björnar lufsade runt kojan under kvällen. 2 hanar och 2 honor. Gömslet var fräscht och bekvämt. Denna upplevelse är något jag varmt rekommenderar!

Sylvia Adams, 2019-01-31 17:19

Guiden Sara och Wild Nordic är den bästa. Jättefina, rena gömslar med bra spektakel från örre, björn och bland annat rovfåglar. Jag kan varmt rekommendera Sara och Wild Nordic, hon och hennes gömslar är helt fantastiska.

Gika, 2019-01-30 20:19

Jag kan varmt rekommendera Sara och Wild Nordic. Hon är en kunnig guide som får en att känna sig trygg och välkommen på turen. Hon är proffsig och personlig och lämnar inget åt slumpen. Jag var med på hennes björnskådning från gömsle i maj 2018. Otroligt spännande natt med många björnar som visade sig för oss. Fräscht och mysigt gömsle med bra fotomöjligheter och nära djurmöten. Sara och Wild Nordic får mina allra varmaste rekommendationer och att få uppleva björn på nära håll hoppas jag att många fler får möjlighet till genom Saras förtjänst.
I highly recommend Sara and Wild Nordic. She is a very professional guide with big knowledge about the animals and the nature. I participated in her bear watching from the hide in May 2018. We saw a lot of bears and other animals and got some awsome pictures. The hide is very cozy. Sara and Wild Nordic gets my highest recommendations. I hope more people got the chance to see bears at this close distance in a safe way. It is truly amazing!

Jonatan, 2019-01-29 13:26

Häftigt att få se björn på så nära håll. Väldigt bekväm stuga att spana från. Kan högt rekommendera ett besök :)

Jessica Johansson, 2019-01-28 19:44

Kan inte annat än hålla med föregående talare. Har besökt gömslet för björn flera gånger och en gång för kungsörn samt tältgömslet för orrspel en gång. Fantastiskt bra anordnat, Sara lägger ner hela själen i verksamheten, det märks - allt från mottagande tills man åker är top notch. Bra fotomöjligheter om man vill det, kikare finns att låna om man hellre bara spanar efter örn/björn/räv/grävling m.m.
5 +++++ till Saras Wild Nordic. Vi ses!

Nina Dahlström, 2019-01-28 19:08

Kan varmt rekommendera Wild Nordic och guiden Sara. Har suttit i kojan/gömslet fyra ggr och sett björn, en gång och sett kungsörn och så en gång i tältgömslet och fotat orrspel. Allt är tipptopp, från det man anländer tills det man åker. Man blir varmt mottagen och gömslet är väldigt fint och välplanerat. Är man intresserad av av fota finns alla möjligheter till att få bra bilder med fotogluggar åt alla håll. Jag kommer garanterat att åka dit flera gånger.
Jag ger Wild Nordic och Sara fem +++++

Lena Karlsson, 2019-01-28 17:56

Wild Nordic rekommenderar jag varmt!
Har besökt gömslet/kojan två gånger och tältgömsle för orrspel en gång. Ser även nu fram emot ett fjärde besök på vårvintern.
Man blir bemött av guiden med glädje, värme och jag har känt mig mycket väl omhändertagen. Bara plus!!! :)

Erik, 2019-01-28 15:35

Hade en fantastisk upplevelse! För mig va de första gången i ett gömsle så de va lite extra spännande. Otroligt bra välkomnande och uppstyrt. Satt två nätter och fick tillgång till sovplats på dagen 🙂:

Christoffer, 2019-01-08 13:15

Mycket härligt ställe att besöka.

 

Rekommendera turistmålet

Ditt namn:

Din e-post:  (visas ej)

Din rekommendation:

Jag godkänner tjänstens villkor (öppnas i nytt fönster)