Sök på turistmål.se:
 

Arena Skövde

 Skolresor, Restauranger, Vattenäventyr, Upplevelser, Spa, Simhallar och äventyrsbad  |   Skövde, Västra Götalands län

pris från 55 kr per person

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Bad, idrott och relax under samma tak

Musik, teater, sport, bowling, upplevelsebad, spa och relax, ja på Arena Skövde finns något för alla. Och det bästa av allt, det är alltid bra väder!

Arena Skövde är en multianläggning och mötesplats för alla generationer. Här kan du hoppa och plaska på upplevelsebadet, motionssimma eller bara ta det lugnt på relaxavdelningen Aqua Vitalis. Det är också en arena med plats för idrott på elitnivå samt internationella mästerskap, konserter, mässor, bowling och gym. Allt under samma tak.

Vattenäventyr för stora och små
Kastar du dig gärna ut i vågorna och testar vattenrutschkanor? Eller njuter du hellre i varma pooler? Oavsett vilket hittar du alltid något som passar dig på Arena Skövdes upplevelsebad. På arenans grönområde finns också uteplats med solstolar, beachvolleyplan, fotbollsmål. Utomhusbassängen, som nås via en simkanal från upplevelsebadet, är öppen även vintertid.

Avkoppling för kropp och själ
Vad sägs om avkopplande aktiviteter som till exempel varmpool, hamamsten, ångbastu, utomhusbassäng och upplevelseduschar? På relaxavdelning Aqua Vitalis är det lugnet som dominerar. Mitt i centrala Skövde hittar du denna oas, där du får tid att varva ner, njuta av god mat och umgås med dina vänner. Passa också på att kliva in i värmen hos Aufgussbastun. Aufguss kommer från tyskan och den närmaste beskrivningen av ordet är ´hälla på´ eller ´pågjutning´. Och ´häller på´ är exakt vad bastuvärden gör under en aufgussittning, närmare bestämt underbart väldoftande eteriska oljor och vatten över heta stenar.

Centralt beläget i Skövde
Skövde ligger i hjärtat av Västergötland och hit tar du dig enkelt med tåg från Göteborg på en timme och från Stockholm på två timmar. Arena Skövde ligger centralt i staden med knappt tio minuters gångväg från Resecentrum och flera av stadens hotell.

Läs mer om oss på arenaskovde.se

Välkommen in i värmen!

Priser

Besök vår hemsida för mer information

 

Kategorisering

 

Funktioner