Sök på turistmål.se:
 
 

GDPR

Vi använder personlig information och data för att:

  • Kunna skicka bra och relevanta tips och nyheter till dig.
  • Göra turistmål.se bättre och se till att saker funkar så bra som möjligt.
  • Kolla hur det går för dom som annonserar hos oss.

Vilka uppgifter samlar vi in om dig?

Om du väljer att anmäla din mailadress till vårt nyhetsutskick så sparar vi din mailadress för att skicka ut relevanta tips och nyheter. Väljer du att beställa tex vårt VIP-kort så sparar vi ditt namn, adress samt telefonnr.

Som annonsör på Turistmål.se så samlar vi in företagsnamn, faktura adress, namn på den som gör beställningen hos oss samt mailadress och telefonnr.

Vad använder vi dina personuppgifter till?

Kommunikation mellan användare – Via kontaktformuläret på varje annons så granskas kommunikationen manuellt för att förhindra eller utreda missbruk av tjänsten.

Tillhandhålla en trygg och säker webbplats – Vi gör allt vi kan för att upptäcka, förhindra och ta bort bluffannonser, eller annonser med stötande innehåll och annan form av missbruk a tjänsten.

Ge dig relevanta tips, nyheter och erbjudanden – Vi skickar ut tips och nyheter till dig via nyhetsmail. Vi följer även upp hur du kommer in på blocket och om du klickar på någon annons.

Du kan alltid tacka nej till våra nyhetsmail genom att antingen maila info@turistmal.se eller trycka på avsluta nyhetsmail längst ner på nyhetsmailet.

Omdömen och rekommendationer

Vi ger dig som användare av turistmål.se att skriva omdömen om olika annonser. Omdömen granskas och skulle dom vara stötande så tas dom bort. Annonsören kan själv välja att radera ett omdöme.

Lagstadgade skyldigheter

Vi behandlar personuppgifter för att fullgöra våra lagstadgade skyldigheter. Exempel på sådan behandling är att vi lagrar uppgifter för bokföringsändamål och att vi kan lämna ut uppgifter till myndigheter om vi är skyldiga att göra enligt lag.

Hur länge sparar vi dina uppgifter?

Som annonsör (Gäller endast företag) på Turistmål.se så sparar vi dina uppgifter så länge som du är kund hos oss. Sen så sparar vi företagsnamn, mailadress, namn på den vi sist pratade med samt telefonnummerr för återkommande kontakt för att se om ni vill medverka igen i framtiden.

Som privatperson så sparas din mailadress så länge som ni inte avregisterar er från vårt nyhetsmail.

Du har rätt att alltid få din email raderad, eller blockad. Vill du göra något av tidigare nämnda så mailar man bara in på info@turistmal.se.

Dina uppgifter kan lämnas ut till myndigheter och samarbetspartners.