Sök på turistmål.se:
 
 

Användarvillkor & friskrivning

Gäller från 1 januari 2013.

Dessa villkor och denna information gäller för de webb- och mobiltjänster som tillhandahålls på webbplatsen turistmal.se, i våra mobilapplikationer samt övriga system och applikationer. Du godkänner dessa villkor och medger att du har tagit del av denna information genom att använda våra tjänster.

Dessa användarvillkor kan komma att ändras utan förbehåll, och vi kommer då att publicera de nya villkoren på turistmal.se. De ändrade villkoren blir gällande från och med det datum de publiceras på webbplatsen. Vi rekommenderar dig som användare att regelbundet kontrollrera denna sida.

Friskrivning

Vi på Turistmål.se strävar efter att nå så hög kvalité som det är möjligt på den information som vi exponerar på webbplatsen, i våra system och i tryck. Vi arbetar konternuerligt med att kvalitetssäkra all data.

Trots detta kan det smyga in sig fel och brister i till exempel sökresultat och annonser. Det åligger besökaren att kontrollera all information innan en eventuell resa, besök bokning eller köp. Ta alltid en direkt kontakt med det berörda turistmålet.

Det är alltid annonsören som ansvarar för att informationen är korrekt. Vid eventuella bokningar och köp så agerar Turistmål.se endast möjliggörare till affär, inte part i affären. Turistmål.se ansvarar inte för eventuella fel eller brister i informationen, och vi ansvarar inte heller för någon del i affären mellan säljare och köpare

Rättigheter till information

All information på Turistmål.se är upphovsrättsskyddad och får ej kopieras, sparas eller på något annat sätt användas utan rättighetsinnehavarens tillåtelse.

Varje annonsör äger rätt till sig egen information rörande bilder och annonstexter. Turistmål.se äger rätt till övrig information såsom kodlistor och informationstexter. Turistmål.se äger även rätt till sammanställandet av informationen enligt katalogskyddet.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor kring informationen eller om du har tips på objekt som har fel information. Vi är alltid tacksamma för konstruktiva tips, förslag och idéer.