Sök på turistmål.se:
 

Grönsakshuset Skövde

 Butiker  |   Skövde, Västra Götalands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Grönsakshuset i Skövde!

Vi är matälskare och vi gillar utmaningar. Med flera tusen högkvalitativa produkter i vårt sortiment kan vi garanterat erbjuda något för alla smaker. Vi har det du vill ha. Välkommen att testa oss du också.

Intresset för råvaror med hög kvalitet ökar ständigt bland privatpersoner. För att tillgodose detta behov har vi utvecklat tre olika former för att handla av oss. Du kan välja att åka till vår butik i Skövde, besöka oss på torghandel i Lidköping, Skövde, Falköping och Mariestad eller varför inte botanisera i hela vårt sortiment i vår webbshop. Vilket passar dig bäst?

Ett av våra honnörsord är service. När det gäller beställning av varor erbjuder vi både personlig service, såväl i butiken som per telefon, och beställning på egen hand i vår webbshop. Oavsett vilket sätt du väljer kan du vara säker på att du får leverans av frukt och grönt med hög kvalitet.

Grönsakshuset har 30 års erfarenhet av frukt och grönt. Eftersom vi själva bestämmer över vårt sortiment kan vi garantera att du får möjlighet att köpa just de produkter som du vill ha.
Vi erbjuder ett i grunden varierat utbud som självklart innehåller såväl närodlade som biodynamiskt odlade produkter. Vårt sortiment kan förändras kontinuerligt efter just dina önskemål.

Hos oss är självklart alla kunder välkomna, såväl storkök och restauranger som företag och privatpersoner. Vi gör ingen skillnad på beställningars storlek och alla våra kunder får produkter av högsta kvalitet.
Du väljer själv om du vill kontakta en av våra kundansvariga säljare per telefon, besöka vår butik eller beställa dina varor direkt i vår webbshop.

Grönsakshuset är ett företag i tillväxt vilket innebär att vi även ständigt förbättrar vår verksamhet. En av grundpelarna för oss är dock kontakten med kunden. Vi sätter en ära i att föra en löpande dialog med dig som kund.

Välkommen som kund hos oss du också!

Öppettider

Vardagar 08.00 - 17.30
Helger 10.00 - 14.00

Vägbeskrivning

Skövde Grönsakshus
Titanvägen 6
541 39 Skövde

 

Kategorisering

 

Funktioner