Sök på turistmål.se:
 

En svart ko ger också vit mjölk

 Sevärda platser  |   Skövde, Västra Götalands län

 

Beskrivning

Kom och besök oss på Sörgården!
Här finns snälla och keliga djur som gärna träffar er och alltid hembakt fika med nybryggt kaffe, te och saft att serveras i vår mysiga och lantliga miljö!

Öppettider

Bokade besök.

Priser

Familjepaket 1 - aktivitet för föräldrar med små barn. Passar er som är en grupp som under en förmiddag/eftermiddag tillsammans med era barn vill träffa djuren, fika och umgås tillsammans med andra familjer. Här får ni i lugn och ro spendera tid inne hos djuren och efter egna önskemål fördriva tiden med barnanpassade gruppaktiviteter. Ni kontaktar oss för överenskommelse om dag. Minst fyra familjer krävs.

Pris: Alternativ 1 - 125:- /familj. Fika ingår.
Alternativ 2 - 100:- /familj. Ni tar själva med er fika om så önskas.


Familjepaket 2 - här får ni som familj fördriva tiden med varanndra på vår gård. Kvalitetstid tillsammans med familj och våra djur är ett perfekt avbrott på en stressig vardag. Också passande paket för familjer som turistar i Skaraborg eller er som vill ge barnen en härlig dag på landet.

Pris: 300:- /familj. Fika alternativt korvgrillning ingår.


Förmiddagspaketet - anpassat för äldre. Är ni en grupp som tycker om djur och vill besöka oss? Då ordnar vi en guidad tur hos djuren och möjlighet ges även att gå in till dem. Minst fyra personer krävs, passar eftermiddag bättre går det att lösa.

Pris: Alternativ 1 - 100:- /person. Vi står för fikat.
Alternativ 2 - 75:- /person. Ni tar själva med er fika.


En dag på landet (09.00-14.00). Anpassat för funktionshindrade. Vi startar upp dagen med fika och presentation. Därefter ser vi till djuren, gör upp eld för korvgrillning tillsammans och gör gemensamma aktiviteter. Fika och lunch ingår. En rogivande dag för alla parter. Dagen anpassas efter individer och önskemål. Minst fyra brukare krävs.

Pris: 350:- /brukare 100:- /assistent


Skolklass/Förskoleklass - Vore det inte fantastisk att hålla lektion utanför skolmiljö? Vi tar gärna emot er! Upplägg och aktiviteter efter önskemål.

Pris: Kontakta oss.


Barnkalas - Vi anordnar gärna ett barnkalas i vacker lantmiljö för barn. I samråd med Er föräldrar erbjuder vi korvgrillning, fika, lekar efter önskemål och umgänge med djuren.

Pris: 950:-

Vägbeskrivning

Du hittar oss imellan Skövde och Töreboda.

Adress: Väring Sörgården 4, 541 76 Väring.

 

Kategorisering

 

Funktioner