Sök på turistmål.se:
 

Paradiset

 Spa, Simhallar och äventyrsbad  |   Örnsköldsvik, Västernorrlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Paradiset - närmare än du tror.


Attraktioner för bus och 1200 kvm SPA för mys. Paradiset är ett av Sveriges bästa upplevelsebad, och ett himmelrike för dig, vare sig du vill ha skoj, motionera eller njuta en stund.
För unga och alla med barnasinnet kvar väntar bl.a. landets längsta vattenrutschbana Magic Eye. De yngsta har sin egen söderhavsö, och vill du koppla av löser du entré till vårt fantastiska SPA. Paradiset ligger mitt i Örnsköldsvik med Paradisgaraget strax intill. Välkommen till oss!

Upplevelsebad

Packa badkläderna och skynda hit! Sveriges längsta vattenrutschbana Magic Eye,180 meterslingrande lång, väntar på dig. Och inte nog med det, vi har ännu fler banor av varierande slag, vildfors, bubbelpooler, massagestationer och mer därtill. Vill du motionssimma eller träna finns det så klart även utrymme för det. Vårt tropiska badlandskap är ett paradis för alla bad glada!

Kombinera gärna Bad och Spa på så sätt får alla det dom vill ha, men tänk på att barnen måste kunna simma om du ska lämna dom ensamma.

Paradiset SPA

Ljuvliga dofter, behaglig värme, förtrollande smaker...vi hälsar Dig varmt välkommen till Paradiset SPA och en stund bortom stress och jäkt. Ett besök hos oss ger en underbar upplevelse för både kropp och själ. I en svagt upplyst miljö erbjuder vi Aufgussittningar med teman från när och fjärran, upplevelseduschar, landets största timmerbastu, bubbelpool, vilrum, tao sensa, green room, saltgrotta, meditation och en rad andra rogivande aktiviteter.

Möten

På en konferens ska allt flyta. Lokalerna ska vara bra, det ska serveras god mat och det bör finnas något speciellt att roa sig med, inte minst för att stärka sammanhållningen i gruppen efter en dag med intensiv hjärnaktivitet.

På Paradiset kan vi erbjuda allt det. Vårt starkaste kort är ett unikt tropiskt klimat och vårt underbara SPA, där man tillsammans kan varva ned och samla energi för kommande arbetsdagar. Vill man ha fart och fläkt, vad kan slå Magic Eye och övriga attraktioner i vårt upplevelsebad? Femkamp och/eller träningspass som avslutas med avkopplande bad är även det ett förslag. Vad än ni väljer, avsluta gärna med kulinariska läckerheter från restaurang Bistro SPA.

Öppettider

Se hemsida

Priser

Se hemsida

Vägbeskrivning

Paradiset | Lasarettsgatan 15 | 891 33 Örnsköldsvik

 

Kategorisering

 

Funktioner