Sök på turistmål.se:
 

Storstrand Kursgård, Camping & Stugor

Storstrand Kursgård, Camping & Stugor

 Campingplatser  |   Piteå, Norrbottens län

pris från 240 kr per natt

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Storstrand Kursgård ligger naturskönt och lungt bredvid Piteälven som sakta rinner förbi. Här kan du njuta av underbar natur, ljusa fina lokaler, vår goda mat och en fantastisk utsikt! Storstrand ligger endast 5 km från Piteå centrum med närhet till det mesta och ändå avskilt från stadens brus.

På vår camping finns 35 campingtomter inkl. el, ytterligare ett antal ställplatser för husbilar samt gott om plats för tält och campingtomter utan el. Vår camping är öppen året om, med full service under sommaren. På hela vårt område finns gratis WiFi.

Mitt på campingområdet finns vårt servicehus med kök, toaletter och duschrum. Under sommaren har vi ytterligare ett kök med stort angränsande sällskapsrum öppet. Här kan man se på tv, spela pingis, umgås eller koppla av i soffan.

Vi kan också erbjuda fyra stycken fräscha sexbäddsstugor, med tre dubbelrum i varje stuga samt kök, dusch och toalett. På området finns också två stycken fyrbäddsstugor med tillgång till servicebyggnaden. I de små stugorna får du även ha hund.

Vandrarhemmet består av enkelrum, dubbelrum och fyrbäddsrum med tillgång till kök, matplats, dusch och toalett i korridor.
Den ljusa matsalen och caféet har plats för 180 personer och inbjuder, med stora fönster och utsikt ner mot älven, till avkoppling och njutning. Sommartid finns även en stor uteplats med god uppsikt över området. I matsalen finns även en liten scen med ljud och ljus eftersom den även används vid musikcaféer eller som konferens- och föreläsningslokal vid större grupper.

På vårt område finns också tillgång till lekrum, lekpark, fotbollsplan, två beachvolleyplaner, grillplatser, bastu och badplats.

Öppettider

Året runt.
Vintertid öppet vardagar 8.00-14.00
18 juni - 12 augusti öppet Alla dagar 9.00-21.00

Priser

Husvagnsplats (med el): från 240 kr/dygn
Husvagnsplats (utan el): från 200 kr/dygn
Tältplats: 180 kr/dygn
Enkelrum: 290 kr/dygn
Dubbelrum: 450 kr/dygn
Fyrbäddsrum: 650 kr/dygn
6-bäddsstuga: 1700 kr/dygn

Vägbeskrivning

Du hittar oss ca. 5 km utanför Piteå centrum, i Öjebyn.
Mandolingatan 1, 94331 Öjebyn
GPS: Lat: N 65º 20´ 0.78´
Long: E 21º 23´ 48.22´

 

Kategorisering

 

Funktioner