Sök på turistmål.se:
 

Norje Boke Camping

 Campingplatser  |   Sölvesborg, Blekinges län

pris från 190 kr per natt

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Norje Boke Camping!

Vi är en idyllisk familjecamping belägen intill pukaviksbukten. Här finns fina badstränder och gott om spännande aktiviteter för hela familjen och fina fiskevatten för de som vill prova fiskelyckan. Det finns ett stort urval av campingtomter för er som kommer med husvagn, husbil eller tält för att just ni ska hitta något som passar er. Vi erbjuder stora toppmoderna & exklusiva stugor med alla faciliteter. Campingen ligger nära till såväl Sölvesborg som Karlshamn och dess rika nöjesutbud. Alldeles intill havet ligger vår egna restaurang med fullständiga rättigheter. Vad sägs om att ta en kall öl eller ett glas vin till en härlig middag och njuta av solnedgången, medans barnen leker vid den intilliggande lekplatsen? Vi har någon form av uppträde, antingen trubadur, danskvällar eller karaoke under hela sommaren.

Vi erbjuder även en välsorterad sommarbutik med nybakat varje dag.

Välkomna till en oförglömlig sommar hos oss på Norje Boke Camping


Camping/Bokning

Vi har 300 platser, varav 220 är med el. Campingen är uppdelad i två ”områden”. Platserna 1 till 150 som är närmst havet, erbjuds både soliga & skuggiga platser. Platserna 151 till 300 är det andra området , där vi kan erbjuda mest soltimmar.

Stugor

Stor stuga 325

Nybyggd toppmodern stuga på 67 kvm med ett stort soldäck på 36kvm och en stor tomt på 400 kvm. Alla bekvämligheter golvvärme, TV, diskmaskin, mikro, spis med ugn, kyl & frys, kaffekokare, vattenkokare, dusch, toalett. Sovrum med dubbelsäng, sovkammare med våningssäng, i allrummet finns bäddsoffa med 2 sovplatser. Stugan är handikappanpassad. Täcken och kuddar till 6 personer ingår.


Stor stuga 326

Nybyggd toppmodern stuga på 67 kvm med ett stort soldäck på 36kvm och en stor tomt på 400 kvm. Alla bekvämligheter golvvärme, TV, , diskmaskin, mikro, spis med ugn, kyl & frys, kaffekokare, vattenkokare, dusch, toalett. Sovrum med dubbelsäng, Sov loft med 4 sovplatser , i allrummet finns bäddsoffa med 2 sovplatser. Stugan är handikappanpassad. Täcken och kuddar till 6 personer ingår.Båt att hyra: 1000 kr/vecka (10/hk , 25/hk motor )
Bredband finns att hyra i receptionen
Glöm inte ta med med sänglinne (lakan) och handdukarFörhandsbokning:
Endast Veckouthyrning (Söndag-söndag )
Husdjur i stugan ej tillåtet, ej heller rökning

El Ingår ej. El: 2,05 Kr/kwh
Incheckning kl 15.00
Avresa Senast kl 12.00

Öppettider

Se hemsida

Priser

Se hemsida

Vägbeskrivning

Norje Boke Camping
Norje Boke v 76
294 76 Sölvesborg

Vägbeskrivning: Fr E22 avf 47 Listerlandet vid väg 508, vänster
mot Norje kör 7km, eller avf 48, mot Pukavik kör i 6km.

GPS: N 56º 7′:: 2.84″:: E 14º 41′:: 18.92″::

 

Kategorisering

 

Funktioner