Sök på turistmål.se:
 

Husvagnsreserven

 Butiker, Tjänster och service  |   Kristianstad, Skånes län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Husvagnsreserven
– Vrid ratten mot äventyren

Sätt fart på semestern hos Husvagnsreserven! Här finns allt för dig i Skåne med passion för husbilar och husvagnar. Vårt ständigt växande familjeföretag har Kristianstad som utgångspunkt, men vi riktar oss till hela södra Sverige.

Efter många år i branschen känner vi till det mesta som har med nya och begagnade husvagnar och husbilar att göra. Den höga och breda kompetensen har gett oss ett stort antal glada kunder. Vi garanterar att du kommer känna dig väl bemött och lämna oss med ett leende på läpparna.

Det finns något för alla hos Husvagnsreserven. Oavsett om du är ute efter en maffig husvagn med öppen planlösning eller en nättare husbil för slingriga grusvägar. Med dina behov som utgångspunkt hjälper vi dig gärna hitta rätt. Vi kan tillgodose olika familjestorlekar, lastutrymmen, inredningar, specialutrustning och mycket mer. I Sverige är vi nummer 1 inom försäljning av fordon från de tyska kvalitetsmärkena Knaus och Weinsberg. Vi säljer dessutom husvagnar från T@B och husbilar från Pilote.

Vår strävan är att ta hand om allt som har med rullande hem att göra. I anslutning till butiken finns vår verkstad, med spetskompetens inom hus på hjul. Här säljer vi reservdelar och erbjuder både service och vinterförvaring.

Vi önskar dig en riktigt trevlig resa, vare sig du är på väg till skidpister eller badstränder. Kontakta oss eller kom förbi Kristianstad i Skåne, så hittar vi rätt husvagn eller husbil för just ditt äventyr!


Vi hyr ut både husvagnar och husbilar av olika modeller och storlekar. Långbädd, barnkammare m.m.


Butik

Välkommen på ett besök i vår tillbehörsbutik. Där hittar du allt inom tillbehör och reservdelar för husvagnar och husbilar. Vi samarbetar med de ledande leverantörerna inom branschen t ex Kama Fritid, Isabella, Fiamma, Belvac och Hiltman. Vi är måna om att alltid ha de senaste nyheterna hemma. Kunden ska känna att butiken alltid är uppdaterad och gärna steget före. Vi har c:a 3000 artiklar hemma.

Välkommen!

Öppettider

Försäljning:
Mån-fre 09:00 - 18:00

Verkstad:
Mån-fre 07:00 - 16:00
Verkstad: Lunch
Mån-Fre 12:00 - 12:30
Lördag Stängt
Söndag 11:00 - 16:00

Vägbeskrivning

Sävvägen 10
29159 Kristianstad

 

Kategorisering

 

Funktioner