Sök på turistmål.se:
 

City Hotell Sollefteå

 Hotell  |   Sollefteå, Västernorrlands län

pris från 600 kr per rum

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

City Hotel består av 23 nyrenoverade rum fördelade på sju enkelrum, 11 kombirum och fem flerbäddsrum. 4 rum där våra bästa vänner (hund & katt) får plats. Alla rum är rökfria. Standarden på rummen är god med kaklade badrum, digital-tv, WiFi samt tillgång till mikrovågsugn, kylskåp/frys och tvättmöjligheter. Dessutom finns det parkering i anslutning till hotellet. Vi har även tillgång till garage som vi kan erbjuda för uthyrning.

Vi kan även erbjuda självhushåll med plats för upp till nio gäster samt dam/herrbastu & gym med anslutning till hotellet som naturligtvis är fritt för våra gäster.

Hotellet är beläget i centrala Sollefteå med natursköna omgivningar och underbar utsikt över Ångermanälven från flera rum. I närhet till hotellet finns parker, badplatser, båtuthyrning, tennisbanor och den unika möjligheten att fiska lax mitt i staden. Genom att hotellet är beläget mitt i centrala Sollefteå finns det tillgång till allt runtom.

Hos oss blir du omhändertagen på bästa sätt och känner dig genast som hemma. Som en extra service erbjuder vi frukost även vid tidig avresa.

Med duktig och kompetent personal så kan vi överträffa gästernas förväntningar vad gäller service och kvalitet. På så sätt vill vi garantera att du som gäst är nöjd vid avresa.

Kunderna består av både företag och privatpersoner och många idrottare från hela världen.
Alla är välkomna!

Vi serverar även frukost mån-lör 06.30 och sön 07.30-10.00

Öppettider

Se hemsidan för mer information.
Vi har även öppet hela jul- och nyårshelgen!

Priser

Se hemsidan för mer information.

Vägbeskrivning

Storgatan 49
881 30 Sollefteå

 

Kategorisering

 

Funktioner