Sök på turistmål.se:
 

Brålanda vandrarhem VIP-kort

 VIP-Kort  |   Vänersborg, Västra Götalands län

 

Beskrivning

Boende i Dalsland
Bo i porten till Dalsland. Brålanda Hotell och vandrarhem erbjuder sköna sängar ett stenkast från 45:an. Många bor hos oss på väg till fjällen eller under tiden de upptäcker Dalsland. Välkommen du också!

Hos oss hittar du boende i bekväma rum. Vill du ha färdigbäddade sängar och daglig städning erbjuder vi rum med hotellstandard. Samtliga rum har två fristående sängar av god kvalitet. Vi har inga sovsalar så du får alltid eget rum. Rummen är ljusa, rymliga och har nära till kök och andra gemensamma utrymmen.

Vårt vandrarhem i Brålanda erbjuder förutom prisvärda övernattningar i sköna sängar även två kök för självhushållning. Också TV-rum, bibliotek samt flera allmänna utrymmen finns att disponera fritt. För konferenser och fester kan ni även hyra vårt restaurangkök. Läs mer om detta under flikarna.

VIKTIGT ATT VETA OM VÅRT VANDRARHEM:
Hos oss är det av hygienskäl inte tillåtet att sova i sovsäck och absolut inte att sova utan sängkläder! Detta beivras med en kostnad av 600 kronor per säng! Har du inga sängkläder med dig, säg till personalen så kan du hyra dem för 75 kr/set inkl. handdukar.

Vi bjuder på avresestädning på vandrarhemsrummen.

Ta med hunden till vårt vandrarhem
Och det hoppas vi att ni som våra gäster ska uppleva genom trevlig serviceanda och bra boende till ett lågt pris. Hos oss är även hundar välkomna! Om ni nu bara ta er egen hund med er eller vill gästa oss med er klubb för en hundutställning. Utställningar kan arrangeras på idrottsplatsen på 5 minuters gångavstånd ifrån oss.

OBS! Av säkerhetsskäl önskar vi ta emot betalning via kort.

Med Turistmåls VIP-kort får man 20% rabatt då man bokar boende under torsdag-söndag, kan inte kombineras med andra rabatter.

OBS! Gäller endast med Turistmåls VIP-kort.

 

Kategorisering

 

Funktioner