Sök på turistmål.se:
 

Tibro Glasverkstad VIP-kort

 VIP-Kort  |   Tibro, Västra Götalands län

 

Beskrivning

Tibro Glasverkstad har sin tillverkning förlagd till det gamla stationshuset i Tibro, en mötesplats för kultur och design samt ett utflyktsmål för hela familjen

Glasblåsning är ett 2000 år gammalt hantverk, hos oss kan du prova på glasblåsning. Vi anordnar aktiviteter, kurser och företagsevent för enskilda och grupper. Under handledning av erfarna glasblåsare får du vara med i hela hantverksprocessen.

I den gamla väntsalen i stationshuset från år 1876 kan man besöka glasbrukets fabriksförsäljning samt vår butik Formgivarhuset med försäljning av hantverk och design.

Aktiviteter
Aktiviteter, kurser och prova på glasblåsning för familjer, företagsgrupper, skolklasser, födelsedagar, prova på glasblåsning.jpgbröllopspar, möhippor eller svensexor.

Tidsbokningar för våra olika aktiviteter och kurser är möjliga under dag eller kvällstid både på vardagar samt lördagar och söndagar. ring 0707453344 för mer information.

Med Turistmåls VIP-kort får man 20% rabatt i vår butik när man bokar för minst fem personer att prova på glasblåsning, kan inte kombineras med andra rabatter.

OBS! Gäller endast med Turistmåls VIP-kort.

 

Kategorisering

 

Funktioner