Sök på turistmål.se:
 

Surfa med eFoil

 Upplevelser  |   Sotenäs, Västra Götalands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Testa den senaste trenden inom vattensport. Med en elektrisk foilbräda får ni möjligheten att surfa ovanför vattenytan nästintill ljudlöst med fart, elegans och total glädje, utan krav på varken vågor eller vind. Samtidigt upplever ni vackra Smögen på bästa sätt. Passar både den surfvana och nybörjaren.

+ Två personer delar på 60 min surfing
+ Våtdräkt, flytväst och bräda lånas på plats
+ Instruktör finns till hands

Nu får ni möjlighet att uppleva Smögen på bästa sätt och samtidigt ta del av känslan att flyga på vattnet med det senaste inom vattensporten, så kallad eFoil. Den elektriska foilbrädan låter er surfa ovanför vattenytan nästan ljudlöst med fart, elegans och glädje, utan att det krävs varken vågor eller vind. Upplevelsen är anpassad för alla, oavsett om du är van med vattensport och brädåkning eller om det är första gången, och kan köras antingen själv eller tillsammans med en vän. För alla är detta en upplevelse som definitivt blir ett minne för livet.

Med ett handhållet gasreglage styr du själv hastigheten, så att du successivt kan utvecklas i din egen takt. Toppfart på cirka 20 knop, vilket motsvarar drygt 40km/h.

 

Kategorisering

 

Funktioner