Sök på turistmål.se:
 

Catch & Relax

 Jakt och fiske, Upplevelser, Naturupplevelser  |   Vaxholm, Stockholms län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Fiskeguide och Skärgårdsäventyr i Stockholm med Catch & Relax

Vi skräddarsyr fiskeguide- och skärgårdsupplevelser i Stockholms mellanskärgård för stora och små grupper. Vårt motto är att våra gäster ska få uppleva skärgården på nära håll, upplevelser lite utöver det vanliga! Fiske är en kul och trevlig aktivitet för inspiration och eftertanke, med många adrenalinkickar och passar både för företagsarrangemang och på fritiden. Hel- eller halvdag, du väljer själv, varför inte starta konferensen med ´After Work Fishing´ eller ge bort en dag på sjön?

Vill ni ha hjälp att sy ihop hela ert arrangemang i skärgården så har vi trevliga konferensanläggningar och boenden samt möjlighet till aktiviteter såsom segling, rib, kajak, höghöjdsbana etc.

Våren och hösten är absolut bästa tiden för fiske då temperaturen i vattnet är relativt låg. Vi fiskar Abborre, Gädda, Gös och Havsöring. Fiskeutrustning av bästa klass ingår.

Vi använder oss mest av större sportfiskebåtar som ger mycket hög komfort och anpassar oss helt efter era önskemål och tidigare fiskeerfarenheter.

Vi har flytoveraller, flytvästar, mössor, vantar med mera. Något att äta och dricka finns alltid ombord.

Din önskan - vår syssla

Båttur med Catch & Relax!

Catch & Relax, ett av Stockholms ledande aktivitetsföretag. Vi erbjuder bl.a båtturer i Stockholms Skärgård som vi skräddarsyr för stora och små grupper helt efter
kundens önskemål.

Se Stockholm från vattnet, upplev ett evenemang från vattnet, ta er ut till alla våra fantastiska öar runt Stockholm, basta i den härliga naturen, gör ett stopp på någon mysig skärgårdskrog, avnjut en grillmiddag eller pick-nick korg på en klipphäll eller strand!

Vill du äta middag i hemmmiljö med egen kock hittar vi det rätta alternativet!

Kombinera med en konferens, att få komma ut på vattnet några timmar i friska luften ger alltid möjlighet till eftertanke och inspiration.
Ni kanske ska ta er från punkt A till punkt B.
Med våra båtar blir också transporten en upplevelse, vi gör gärna ett stopp på vägen för en fika paus.

Vårt motto är att våra gäster ska få uppleva Skärgården på nära håll, få upplevelser lite utöver det vanliga!

Båtfärden ska också vara en stunds avkoppling och eftertanke samt är en fin möjlighet att knyta ovärderliga band med kollegor eller affärsrelationer.

Du får flytvästar och om det för säsongen behövs även flytoverall. Riklig picknick korg med kalla och varma drycker, fikabröd och lite tilltugg.

Möjlighet för trevlig måltid ombord finns alltid eller så väljs en trevlig matplats utifrån väder och vind just den
dagen.
Vi ser framemot att ta hand om er för att uppleva båtliv och skärgård och ge oss ut på ett spännande äventyr tillsammans

Öppettider

08.00-22.00 måndag - söndag

Priser

På offert

 

Kategorisering

 

Funktioner