Sök på turistmål.se:
 

Hagaberg Folkhögskola

 Vandrarhem  |   Södertälje, Stockholms län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Hagabergs vandrarhem ligger i ett parkområde i Södertälje. Vårt läge är unikt, som en liten oas, avskilt från stadens myller men ändå så centralt.

Kommer du med bil parkerar du gratis på området.
Nyvillan har tre våningsplan, totalt 26 rum, Tron, Hoppet och Kärleken har vardera 8 rum. Ett rum i varje hus är handikappanpassat. Under vissa perioder kan vi erbjuda 100 bäddar fördelat på 58 rum i olika byggnader.

Vi har enkel- och dubbelrum med möjlighet att ställa in extrabädd. Alla rum har sköna sängar med resårmadrass och egen dusch och toalett. För de små barnen finns resesäng att låna.
Tron, Hoppet, Kärleken samt alla våningsplan i Nyvillan har gemensamma välutrustade kök och sällskapsrum med tv.

Under större delen av året bedrivs här konferensverksamhet. Vi har 4 konferenslokaler i varierande stil och storlek, från gammaldags charm med kakelugnar till modernare stil.
Vi kan ta emot grupper från några få till 200 personer. Vi har en egen restaurang på området. Möjlighet finns att köpa frukost alla vardagar och om man är ett större sällskap även under helger.

Att göra i Södertälje
Sydpoolens äventyrsbad, Tom Tits experiment, Torekällberget, Södertälje Park, flera golfbanor, motionsspår med utegym finns i närheten. För de små barnen kan vi rekommendera Lådbilslandet (ligger i Nykvarn ca 1 mil väster om Södertälje).

Öppettider

Vi har öppet året runt

Priser

Enkelrum 520 kr
Dubbelrum 790 kr
Barn 3-12 år 225 kr
Städning av rummet ingår.

Lakan och handdukar går att hyra för 130 kr/set

Vägbeskrivning

Vi finns på Erik Dahlbergs väg 60 som ligger en kilometer från Södertälje centrum.
Till Östertälje pendeltågstation promenerar du på ca 10 minuter och tar du bussen stannar den utanför husknuten. En resa till Stockholm med pendeltåg eller bil tar ca 35 minuter. Vi ligger i en knutpunkt nära motorvägarna E4 och E20 vilket gör det smidigt och enkelt att ta sig hit.
Utförligare vägbeskrivning finns på vår hemsida.

 

Kategorisering

 

Funktioner