Sök på turistmål.se:
 

Lysingsbadet Västervik Resort

 Campingplatser, Golfbanor, Minigolfbanor, Spa, Vandrarhem, Caféer och bagerier, Restauranger, Konferensanläggningar, Jakt och fiske, Hälsa och skönhet, Kanot och kajak, Nöjen och nöjesfält, Vattenäventyr  |   Västervik, Kalmars län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Västervik Resort/Lysingsbadet - Boka bästa Upplevelsen!

Hos oss på Västervik Resort- Lysingsbadet finner du ett brett utbud av stugor, campingtomter, villavagnar och mycket mer.
Du bor precis vid vackra Östersjön och tar dig enkelt ut på klipporna för fiske och varma solbad. Med ett ståtligt Upplevelsebad för både stor- och liten simmar Medelhavet rakt in i Östersjön.

Hos oss behöver du aldrig gå sysslolös med vårt breda utbud av aktiviteter. Med Lysseklubben blir det lek och spännande aktiviteter varje dag! Gå på skattjakt, se på teater, fiska och utforska Östersjön, följ med på trolläventyr, grillkväll och träffa Lysse - vår alldeles egna sälkompis och hans vänner.

Besök äventyrsberget, hoppa i Luftkuddeland, ät en utsökt måltid, lattja i Upplevelsebadet eller varför inte bara lapa sol på någon av våra härliga sandstränder.

För dig som är nyfiken på golf eller är en inbiten golfare har vi även där något för dig. Banan är en bra nybörjarbana, men ger även dig som är lite mer erfaren en utmaning.

Konferera i nyrenoverade lokaler med en unik närhet till naturen och havet för både det lilla och stora sällskapet. Vår Arena tar upp till 600 sittande gäster.
Du bor i härliga Timmerstugor precis vid havet och äter förstklassig mat som gör att du får en total upplevelse för gom och själ.
Boka gärna till något av våra relaxpaket och slappna av efter arbetsdagen. Vi skräddarsyr just din konferens!


Varmt välkomna till oss!

Öppettider

Året runt

Priser

Besök vår hemsida för mer information

 

Kategorisering

 

Funktioner