Sök på turistmål.se:
 

Fjärdlång

 Vandrarhem, Hamnar, Caféer och bagerier  |   Haninge, Stockholms län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Vandrarhemmet på Fjärdlång är beläget i den vackra Thielska villan som ligger högt uppe på ett berg (där de sista 50 metrarna är utan en riktig väg och det kan vara svårt att ta sig dit upp) och med en vacker utsikt mellan de höga tallarna ut över fjärden.

I vandrarhemmet finns det två stycken fyrbäddsrum och tre stycken sexbäddsrum.
I alla rum är det tvåvåningssängar.
Kudde och täcke finns men lakan tas med själva eller hyrs som tillval.
Sovsäckar får inte användas på grund av att risken för att vägglöss kan komma med från annat boendeställe. (Väglössen är på återtåg i Sverige).

Det stora köket är utrustat med två spisar och två diskbänkar, mikrovågsugn, brödrost, två kaffebryggare, vattenkokare, två kylar med en hylla avsatt till vardera rum och porslin för 42 gäster. Gemensamt torrskafferi och frys.

I det stora allrummet finns matplast för 42 gäster, öppen spis med soffgrupp och TV.

Vi serverar bland annat kaffe, varm choklad, te, goda smörgåsar, glass. I matväg har vi t ex silltallrik, paj, pannkaka, korv med bröd, Pytt i panna med ägg, Gulaschsoppa, vegetarisk burgare, hamburgare m m.

I kioskdelen har vi godis, läsk, folköl samt ett enklare utbud med livsmedel till exempel konserver, pasta och i frysen finns t ex köttbullar, korv, grillspett, bröd (vi fryser ner varorna direkt för att det ska hålla sig fräscht då det är en så ojämn efterfrågan på varorna).

OBS! Vi säljer ej tobak, dagstidningar, mejeriprodukter eller grönsaker. Grönsaker, frukt och mejeriprodukter kan dock förbeställas.

Plats i gästhamnen kan du reservera via telefon: 0735-955 303

Välkommen till oss!

Öppettider

Maj - oktober (så länge det är frostfritt)
Fjärdlångs Café & kiosk har öppet från midsommar till 21 augusti 2016 samt några helger därefter.

Priser

Besök vår hemsida för mer information: fjardlang-huvudskar.se

Vägbeskrivning

Waxholmsbår från Strömkajen i Stockholm eller från Dalarö hotellbrygga (pendeltåg från Stockholm till Handen, sedan buss 839 till Dalarö)

 

Kategorisering

 

Funktioner