Sök på turistmål.se:
 

Information

Här hittar du karta, koordinater och eventuell vägbeskrivning till turistmålet Granö Beckasin.

Karta

Koordinater

Decimala grader (WGS84 Datum)
Latitud: 64.2473, Longitud: 19.3061

 

Vägbeskrivning

Res till Granö
Granö ligger i norra Sverige, en timmes resa från kuststaden Umeå. Trots att Granö ligger mitt i Europas sista vildmark är det lätt att ta sig hit både med flyg, tåg, buss och bil. Två flygplatser ligger inom en timmes bilresa från Granö. En ligger i Umeå och en i Lycksele.

Med flyg
Umeå Airport är en internationell flygplats som har flera avgångar om dagen till och från Stockholm och Göteborg. Lycksele flygplats ligger närmre Granö och dit flyger du från Stockholm på lite drygt en timme. Flyg från Stockholm till Lycksele med Next Jet. Flyg till Stockholm till Umeå med SAS, Norwegian, Malmö Aviation. Vi kan arrangerar hämtning på flygplatserna i Umeå och Lycksele.

Med tåg
Om du föredrar att resa med tåg kan du välja nattåget som avgår från Stockholm eller Göteborg på kvällen. Då anländer du till Vindeln, 25 kilometer från Granö, morgonen därpå. Vi kan arrangera hämtning i Vindeln.
Med bil eller buss

Granö ligger cirka en timmes bilkörning från Umeå. Följ skyltningen mot Mo i Rana och i höjd med Vännäs tar du höger mot Lycksele. Fortsätt på denna väg tills du kommer till Granö. Granö Beckasin ligger på vänster sida av vägen. Du kör över en hängbro för att komma till lodgen.

Spara gärna på miljön och ta bussen! Det går en direktbuss från Umeå, nummer 31 mot Lycksele/ Hemavan. Se avgångar på www.tabussen.nu

Hjärtligt välkommen till Granö Beckasin!


Granö Beckasin Lodge
Västanå 15
922 95 Granö