Sök på turistmål.se:
 
 

Information för turistbyråer

Om Turistmål.se

På Turistmål.se erbjuder vi kommuner, regioner och turistbyråer stora möjligheter till kostnadsfri annonsering, här får ni chans att nå ut till tusentals semestersugna besökare varje dag. Med hjälp av våra verktyg sprider ni enkelt budskapet om er plats och era turistmål till en intresserad målgrupp.

Vi har även tagit flera olika typer av marknadsmatriel, tag gärna kontakt med oss för mer information om hur vi kan hjälpas åt att tillsammans lyfta fram er plats.

Hur börjar vi?

På Turistmål.se har vi en kategori som heter Turistbyråer där så många som 196 kommuner visar upp sig idag. I den kategorin annonserar man helt utan kostnad och alla är varmt välkomna att vara med. Finns ni inte redan med så skapar du enkelt en annons här.

Att skapa en annons tar knappt 10 minuter - det kommer att ge utdelning för er kommun under lång tid framöver. Tag chansen att synas utan kostnad!

Vad gör vi sedan?

Förutom annons för turistbyrån så har ni möjlighet att skapa gratisannonser för andra av era kommunala verksamheter. Detta rör sig bland annat om följande kategorier:

Kommunsida

Varje kommun har också en egen kommunsida där vi samlar alla annonser på ett sätt så att det är lätt att söka och hitta information. I många fall kan vi även koppla kommunens aktuella utetemperatur till sidan. Se exempel här: Arvika kommun

Övrigt / Att tänka på

  • Länka gärna från kommunens webbplats till er kommunsida här på Turistmål.se. På det sättet hjälper ni komsumenterna att hitta relevant information.
  • Lägg gärna ner en extra minut och se till att det finns bilder på alla era annonser - det gör att besökarna attraheras till era verksamheter.
  • Söker ni ännu mer exponering? Vi återpublicerar gärna artiklar om turistmål i er kommun och / eller skriver nya artiklar. Hör av er!
  • Tänk på att ni som Turistbyrå inte bör gå in och skapa annonser för kommersiella verksamheter i kommunen. Istället får ni gärna tipsa dem om vår sida och våra förmånliga erbjudanden.