Sök på turistmål.se:
 

Information

Vad är det egentligen som gör Gissleviks Camping VIP-kort så speciellt? På denna sidan kan du läsa andra besökares rekommendationer samt skriva om dina egna positiva upplevelser.

Rekommendationer (2 st)

Lisbeth, 2023-06-25 10:43

En lugn, trevlig, mysig camping med en campingvärd som fanns här flera ggr/dag. Vad som menas med växlingskurs är svårt att förstå! Plats nära dusch och toa med el kostar 250:- Plats utan el på en äng men ändå nära kostar 200:- Campingvärden har tiokronor som man kan växla till sig, 50 kr för 5 st. Vägen är nära men gles trafik störde inte oss särskilt mycket. Havet är i stort sett precis där campingen är. Mycket långgrunt. Vi två husbilar som var här 4 nätter vid midsommar hade det underbart! Återkommer gärna! Rekommemnderas varmt!

Stefan, 2023-06-24 17:54

Rekomenderar inte. Enkel camping nära väg och ägare som försöker lura besökanden.
Fanns minst 20 öediga platser kl 19 nära toalett duch och bad. Vi hade parkerat på en av dem lediga och betalt men blev bortkörda av ägaren till en oorganiserad äng på botre delen av campingen. Försökte växla till oss 10 kronorsmynt till duchen men de hade ett påslag på 100% som växlingskurs, blev erbjuden 5 st 10 sek för 100 sek.
Finns bättre ställplatser i gästhamnarna.

 

Rekommendera turistmålet

Ditt namn:

Din e-post:  (visas ej)

Din rekommendation:

Jag godkänner tjänstens villkor (öppnas i nytt fönster)